24sata

‘Po izlasku sam se počastila ćevapima’

Trenerica Meggy Alobić napustila je show ‘preživljav­anja’ i vratila se djeci BEND SILENTE IMA NOVI SINGL

- Pišu: TINA OZMEC-BAN I MONIKA KAVEDŽIĆ

➤ Tvrdi da nije ‘lik od žaljenja’

Početkom ožujka

na Novoj TV počelo je emitiranje treće sezone "Survivora", u kojem se crveno i plavo pleme natječu u izazovima poput teških poligona. Crveno pleme čine natjecatel­ji iz Srbije a plavo oni iz Hrvatske. Svi oni testiraju fizičke, ali i psihičke granice. Iz dana u dan bore se jedni protiv drugih za nagrade koje uključuju imunitete od ispadanja, ali i hranu, četkicu za zube... Prošli tjedan iz natjecanja je ispala Meggy Alobić, fitness trenerica iz mjesta Bregi kraj Opatije. Iako su gledatelji, a i neki natjecatel­ji, mislili kako će plavo pleme nominirati Nikolu, ipak se u duelu s Varjom našla Meggy. Rekla nam je kako ju ta nominacija nije iznenadila.

- Danas ja, sutra netko drugi. I ja sam nominirala Nikolu. To je takva igra, i sve je dopušteno - rekla je.

U duelu je morala slagati kocke i balansirat­i ih na dasci. Počela je dobro. Bila je brža od protivnice iz crvenog plemena, no na kraju je za Varjom zakasnila "za dlaku". Meggy kaže kako je ni ta završnica nije iznenadila.

- Osjećaj je bio dosta emotivan jer bilo je to prekrasno putovanje koje se ne može riječima opisati, to se može samo doživjeti - kaže i dodaje da je bila jako uzbuđena jer se vraća djeci. Njezina obitelj bila je jedan od razloga koje je naveo član plavog plemena Jakob kad ju je nominirao.

nešto što se nije dogodilo jer niti sam djecu spominjala, a još manje muža, ali oprošteno mu je. Sreća je definitivn­o bila faktor koji sam ja isprojicir­ala jer sam htjela biti sa svojom djecom kaže Meggy.

A zašto su je ostali nominirali?

- Jakob je rekao

- Bili su sumnjičavi prema meni nakon mog povratka, jedna većina, a odmah sam im sve rekla - kaže Meggy, aludirajuć­i na tajni imunitet za koji su neki članovi plavog plemena mislili da ima i ona.

- U ovoj igri je sve legitimno. Hoćete li biti iskreni, povodljivi, pokvareni, kalkulirat­i ili manipulira­ti, zavisi od vas samih. Svatko kreće od sebe - poručuje. Mnoge natjecatel­je u "Survivoru" promijene uvjeti, no Meggy kaže da je uživala.

dan proveden unutra, kako smo se smijali i kad smo gubili i pobjeđival­i, zajedničko gledanje zalaska sunca te noćno pjevanje uz vatru u našem pješčanom krevetu - otkrila nam je.

A čime se počastila kad je izašla iz natjecanja?

- Ćevapi! Onda su uslijedili slatkiši! Još se častim - kaže kroz smijeh. ■

- Pamtit ću svaki

Dubrovački bend Silente objavio je novi singl "Sve da ima neki način", još jednu pjesmu koja najavljuje nadolazeći novi album. Pjesma je drugi singl s nadolazeće­g albuma, nakon prošlogodi­šnje "Sve što treba znat o ženi". Prilika za čuti novi singl uživo bit će ovog ljeta kada će održati najveći samostalni koncert u karijeri. Na pozornicu na zagrebačko­m stadionu Šalata bend se penje u subotu, 29. lipnja. (pp) ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia