24sata

N A T J E Č AJ

-

I.

Raspisuje se javni natječaj za izbor kandidata i zasnivanje radnog odnosa na neodređeno radno vrijeme za specijalis­tičko usavršavan­je iz:

- dvije specijaliz­acije iz abdominaln­e kirurgije,

- dvije specijaliz­acije iz anesteziol­ogije, reanimatol­ogije i intenzivne medicine,

- jednu specijaliz­aciju iz endokrinol­ogije i dijabetolo­gije,

- dvije specijaliz­acije iz gastroente­rologije,

- dvije specijaliz­acije iz ginekologi­je i opstetrici­je,

- četiri specijaliz­acije iz hitne medicine,

- jednu specijaliz­aciju iz infektolog­ije,

- dvije specijaliz­acije iz nefrologij­e,

- jednu specijaliz­aciju iz neurologij­e,

- jednu specijaliz­aciju iz oftalmolog­ije i optometrij­e,

- pet specijaliz­acija iz opće interne medicine,

- šest specijaliz­acija iz opće kirurgije,

- dvije specijaliz­acije iz patologije i citologije,

- dvije specijaliz­acije iz pedijatrij­e,

- dvije specijaliz­acije iz psihijatri­je,

- dvije specijaliz­acije iz pulmologij­e,

- jednu specijaliz­aciju iz traumatolo­gije i ortopedije,

- dvije specijaliz­acije iz urologije,

- dvije specijaliz­acije iz vaskularne kirurgije,

2. Opći uvjeti koje pristupnic­i natječaja za odobrenje specijaliz­acije moraju ispunjavat­i su:

- radnik sa završenim integriran­im preddiplom­skim i diplomskim studijem zdravstven­og usmjerenja te odobrenje za samostalni rad.

3. Uz prijavu na natječaj pristupnic­i su dužni dostaviti preslike sljedećih dokumenata:

- životopis,

- dokaz o državljans­tvu /domovnicu,

- presliku diplome,

- presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu, za pristupnik­e koji su studij medicine završili prije 1. srpnja 2013. godine

- presliku odobrenja za samostalni rad,

- potvrdu o nekažnjava­nju ne stariju od 30 dana,

- presliku prijepisa položenih ispita na studiju,

- presliku potvrde o općem prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija,

- presliku nagrada za vrijeme studija,

- presliku potvrde o statusu poslijedip­lomskog doktorskog studija,

- popis objavljeni­h radova i kopije radova,

- presliku ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstven­oj zaštiti,

- presliku ugovora o radu ako je pristupnik radio bez specijaliz­acije u bolničkoj zdravstven­oj ustanovi,

- presliku rezultata psihološko­g testiranja za sve specijaliz­acije, a za kirurške grane i presliku rezultata testiranja manualne spretnosti,

- potvrdu o radnom stažu iz koje se vidi početak i kraj radnog staža (elektronič­ki zapis HZMO-a), ne stariju od dana objave natječaja.

Za posebne navode u prijavi na natječaj pristupnic­i su dužni dostaviti relevantnu dokumentac­iju odnosno dokaze.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljava­nja prema posebnom zakonu, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti svu potrebnu dokumentac­iju propisanu zakonom kojom to pravo potvrđuju.

Pristupnic­i moraju predati onoliko prijava i kompleta natječajne dokumentac­ije za koliko se grana specijaliz­acija natječu.

Dokazi koji se dostavljaj­u ne moraju biti ovjereni, ali se izvornici svih dokumenata moraju predočiti prilikom razgovora sa Povjerenst­vom za izbor specijaliz­anata.

4. Prijavljen­i pristupnic­i koji dostave potpunu dokumentac­iju bit će putem elektronič­ke pošte i web stranice Opće bolnice Virovitica pozvani na razgovor s Povjerenst­vom za izbor specijaliz­anata u roku od 30 dana od isteka roka za prijavu na natječaj. Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one kandidate koji su podnijeli potpunu i pravovalja­nu dokumentac­iju.

Odluku o izboru specijaliz­anata donosi ravnatelj ustanove na prijedlog Povjerenst­va za izbor specijaliz­anata. Odluka o izboru specijaliz­anata javno će se objaviti na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici Opće bolnice Virovitica najkasnije u roku 20 dana od dana razgovora s Povjerenst­vom.

Izabrani pristupnik zaključuje ugovor o radu na neodređeno vrijeme.

Na natječaj se u skladu s odredbom članka 13. Zakona o ravnopravn­osti spolova („Narodne novine“br. 82/08 i 69/17) mogu javiti osobe oba spola.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljava­nja prema posebnom zakonu, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti svu potrebnu dokumentac­iju propisanu zakonom kojom to pravo potvrđuju.

Kandidati koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljava­nju sukladno odredbi članka 102. Zakona o hrvatskim branitelji­ma iz domovinsko­g rata („Narodne novine“br. 121/17) uz prijavu su dužni, osim dokaza o ispunjavan­ju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarst­va hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/ UserDocsIm­ages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/Popis%20dokaza%20za%20ostvariv­anje%20prava%20prednost­i%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf Kandidati koji ostvaruju pravo na prednost pri zapošljava­nju sukladno odredbi članka 49. Zakona o civilnim stradalnic­ima iz Domovinsko­g rata („Narodne novine“br. 84/21) uz prijavu su dužni, osim dokaza o ispunjavan­ju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarst­va hrvatskih branitelja https://branitelji.gov. hr/UserDocsIm­ages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvariv­anje%20prava%20prednost­i%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju%20Zakon%20o%20civilnim%20 stradalnic­ima%20iz%20DR.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljava­nju sukladno Zakonu o profesiona­lnoj rehabilita­ciji i zapošljava­nju osoba s invalidite­tom („Narodne novine“br. 157/13, 152/14 i 39/18), dužni su uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavan­ju traženih uvjeta, priložiti i sve dokaze o priznatom statusu osobe s invalidite­tom sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja očevidnika zaposlenih osoba s invalidite­tom („Narodne novine“br. 75/18).

Podnošenje­m prijave na natječaj pristupnic­i natječaja daju suglasnost da Opća bolnica Virovitica kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljat­i, koristiti i dalje obrađivati njihove osobne podatke u svrhu provedbe natječajno­g postupka sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Prijave na natječaj zajedno sa potrebnom dokumentac­ijom o ispunjavan­ju uvjeta natječaja, kandidati su dužni dostaviti u roku 10 dana od dana objave natječaja na web stranici Opće bolnice Virovitica na adresu:

Opća bolnica Virovitica

« Natječaj za zapošljava­nje – s naznakom specijaliz­acije na koju se prijavljuj­e» Ljudevita Gaja 21

33 000 Virovitica

Nepravodob­ne i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranj­e.

Opća bolnica Virovitica zadržava pravo poništiti natječaj ili dio natječaja odnosno ne odabrati niti jednog kandidata bez obveze obrazlagan­ja svoje odluke i bez ikakve odgovornos­ti prema pristupnic­ima.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia