24sata

’Naše dame vole tretmane ljepote’

Poznate dame proslavile uspjeh kozmetolog­inje Ivane Škender

- Piše: PETRA ANIĆ-BOŽIĆ

➤ Domaća poznata lica podržala su Ivanu Škender

Ivana Škender,

kozmetolog­inja i wellness managerica svoju je beauty karijeru započela prije više od 20 godina i do danas je stvorila veliku bazu zadovoljni­h klijentica u svom Dharma Institutu za ljepotu u Zagrebu. Godinama prati trendove i osigurava ženama najbolju ponudu tretmana uz najnoviju aparaturu i izuzetno profesiona­lnu uslugu. - Krenula sam u poduzetniš­tvo kad sam postala majka, a igrom slučaja i samohrani roditelj. To mi je dalo vjetar u leđa i jako sam zadovoljna koliko sam daleko dogurala - rekla je ponosno Ivana.

- Tretmani za zatezanje i smanjenje centimetar­a u obujmu dobro dođu svima, a zbog današnjeg načina života, dolaze i sve mlađe cure. Dođete tu i izađete dva centimetra tanje - našalila se Snježana Schillinge­r, koja kaže da na limfnu drenažu ide već 20 godina.

Ivanin Institut posjećuje mnoštvo poznatih dama, pa su ju došle podržati Snježana Schillinge­r, Alka Vuica, bivša misica Ivana Delač i mnoge druge koje uživaju u uljepšavan­ju u lijepo uređenom prostoru.

Stigla je u hrvatska predstavni­ca na ovogodišnj­em izboru za Miss svijeta, Lucija Begić.

- Isprobala sam HydraFacia­l prije samog odlaska u Indiju na izbor za Miss svijeta, i mogu reći da me tretman oduševio. Moja koža ne podnosi promjene i često loše reagira, no nakon ovog tretmana bila je čista, hidratizir­ana i spremna na sve. Prezadovol­jna sam - rekla je lijepa Lucija.

Uz popularni HydraFacia­l, u Dharmi vas čekaju i tretmani poput Microneedl­inga, MedVisagea, PRP-a s dermapenom, Med2Counto­ura, Trajne depilacije i mnogih drugih. I muškarci su dobrodošli, a kako kažu iz instituta, ‘Imamo čitav niz tretmana kojima ćemo svakom muškarcu osvježiti izgled, značajno ga pomladiti i u njegov život unijeti dašak Hollywoods­ke čarolije’. ■

 ?? ??
 ?? ?? ➤ HydraFacia­l je hit tretman za zdravu i čistu kožu
➤ HydraFacia­l je hit tretman za zdravu i čistu kožu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia