Glas Slavonije

Marko Kutlić i Lorenzo snimili “Sve mi uzmi”

- T.K.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih Dj-eva i jedini DJ iz žanra EDM koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove radijskih i televizijs­kih lista u Hrvatskoj i regiji. I ovaj put nastavlja uspješnu suradnju, a na novom singlu "Sve mi uzmi" ugostio je provjereno ime, talentiran­og Slavonca Marka Kutlića. - Veliko zadovoljst­vo je dati sebe u nekom drugom glazbenom izričaju, koji nije moj matični. Suradnja s Lorenzom je i odlična najava moje nove pjesme, koja izlazi za mjesec dana - kaže Marko.

Lorenzo iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalenti­ranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije, među kojima se izdvajaju čak dva s festivala Ultra Europe, te u brojnim klubovima diljem Jadrana. Za produkcijs­ki dio zaslužan je mladi i talentiran­i producent Antonio Perina, koji je i spojio Marka i Lorenza.

- Sjajno iskustvo bilo je raditi na ovoj pjesmi. Imam osjećaj da se dogodila dobra sinergija svih koji su radili na projektu, a u takvim uvjetima čovjek se osjeća slobodno izraziti i dati najbolje od sebe. Između Marka i Lorenza je nastao pomalo egzotičan i jako dobar spoj. Vjerujem da će ova pjesma naći svoje ljude - kaže Antonio.

Pjesma “Sve mi uzmi” u izdanju izdavačke kuće Tom Tom Music, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen, dostupna je na svim digitalnim glazbenim platformam­a, a uskoro će dobiti i svoj videospot. ■

Suradnja s Lorenzom je i odlična najava moje nove pjesme, koja izlazi za mjesec dana - kaže Marko

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia