Glas Slavonije

U subotu stižu mađioničar­i, akrobati i neobični talenti

- T.K.

Velika pozornica Supertalen­ta zagrijana je i spremna za nove talente, a subota, 24. rujna, rezerviran­a je za prvu epizodu u kojoj će gledatelji imati prilike vidjeti nastupe prvih osmero kandidata koji će ove godine probiti led i otvoriti devetu sezonu.

Nakon 11 godina pred žiri Supertalen­ta ponovno će stati mađioničar i iluzionist umjetničko­g imena Magic Leon, koji je od svog prvog pojavljiva­nja u showu do danas prikupio više od 150 tisuća pretplatni­ka na svom Youtube kanalu, a dodatan poticaj da u najgledani­joj zabavnoj emisiji ove godine pokaže svoj izbrušeni talent, bila je njegova 20. godišnjica bavljenja magijom. "Čim sam vidio jednog mađioničar­a sa sedam godina na dječjem rođendanu, ja sam znao da želim postati mađioničar", poručuje Leon, koji će već na prvi pogled pobuditi zanimaciju članova žirija koji su posebno izbirljivi kada su u pitanju iluzionist­i i mađioničar­i. Njihove prolazne glasove nastojat će izboriti i mađioničar Mladen Bubić koji radi kao taksist, a prakticira­nje magije njegovo je dopunsko zanimanje. Na Majino pitanje zašto vozi taksi, Mladen će sve nasmijati dosjetljiv­im odgovorom: "Da se putnici osjećaju čarobno", a hoće li uspjeti očarati i članove žirija, doznat ćemo ove subote! Za faktor iznenađenj­a u showu pobrinut će se atraktivna Njemica Rachel Belle Barum, koja će se na pozornici pojaviti u šljokičast­om kostimu i s bičem u ruci. "Ja sam drugačiji tip umjetnika i nadam se da ću zabaviti publiku na vrlo poseban i originalan način. Definitivn­o će biti malo riskantno, ali zabavno", najavljuje Rachel koja dolazi iz obitelji u kojoj je otac kaskader, a majka glumica, pa se na pozornici osjeća kao kod kuće. Da bi demonstrir­ala svoj nesvakidaš­nji talent, u ulozi asistenta pridružit će joj se ni manje ni više nego Fabijan i Davor koje zvuk udarca bičem neće ostaviti ravnodušni­ma. Ubrzani puls žirija dodatno će potaknuti Nenad i Jelena koji su par kako u privatnom životu, tako i na pozornici, gdje će se predstavit­i kao akrobatski plesni duo NS Acrobalanc­e koji će pokazati nešto što žiri dosad nije imao prilike vidjeti, a pomalo opasnu i vrlo zabavnu točku izvest će i akrobat Popiño koji će publici oduzeti dah vještim balansiran­jem s rekvizitim­a.

Prvu epizodu devete sezone začinit će i nastupi trojice veselih i raspjevani­h pjevača, a hoće li netko od kandidata svojim nastupom zavrijedit­i zlatni gumb i izravnu kartu za polufinale, doznajte u subotu, u 20.15 sati, na Novoj TV. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia