Glas Slavonije

Komičar Dylan Moran glumi u sitcomu

- T.K. ■

Nakon rasprodani­h nastupa Netflixovi­h zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, u KD-U Vatroslava Lisinskog stiže još jedno svjetski poznato ime, "Oscar Wilde" komedije - Dylan Moran. Zvijezdi serija i filmova "Black Books", "Shaun of the Dead", "Calvary" i "Notting Hill", ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe Naše stiglo je vrijeme za povratak u Zagreb u kojem će u Lisinskom nastupiti 27. veljače 2023. godine, s potpuno novim materijalo­m "We Got This". A osim svjetske turneje, u sklopu koje dolazi u Hrvatsku, Dylan Moran ovih je dana bio zauzet lansiranje­m nove hit-serije "Stuck", takularnih koncerata i još nagrada! Uz nagradu za hit autora, koja će pripasti autorici ili autoru s najviše nagrađenih pjesama protekle godine, novitet ovogodišnj­e dodjele svakako je nagrada Cesarica Bestseller. Tu nagradu primit će izvođač koji je u protekloj godini ostvario najveću prodaju koncertnih ulaznica, prema evidenciji HDS-A ZAMP-A za komercijal­ne glazbene događaje 2022. u Hrvatskoj. - Od proljeća 2022. glazba se uživo vratila, jače nego ikad prije, u svim mogućim izdanjima: klupski nastupi, gradske priredbe, koncerti u velikim dvoranama i arenama, spektakula­rni glazbeni festivali na otvorenom... U 2022. premašen je rekordni iznos

Od proljeća 2022. glazba uživo se vratila, jača nego ikad prije, u svim mogućim izdanjima

koja je u studenome počela s emitiranje­m na BBC-JU. Moran je autor serije, ali i glavni glumac uz briljantnu Morgana Robinson. U Dylanovom mračnom stilu serija prati par u točki razilaženj­a - imati djecu ili ne, ostati skupa ili ne? Odlične kritike publike nagađaju Dylanov povratak na male ekrane i uspjeh koji je imao s hit-serijom "Black Books". To je svakako još jedan razlog više da mu se pridružite u zagrebačko­j dvorani Lisinski, 27. siječnja.

Ovaj nagradama BAFTA i Perrier ovjenčani komičar poziva vas da “uživate u plodovima ubrzanog kognitivno­g propadanja, nesnosnom rastućem užasu svojih susjeda, nedostatku ljudskosti te još mnogo toga”. Uskočite u ovu divlju i nezaboravn­u vožnju britke komedije jednog od najvećih majstora zanata. Ako ste ljubitelj stand-up komedije, ovo je “must see” show 2023. Ulaznice su u prodaji preko sustava Entrio, Ulaznice.hr i na blagajni Lisinski.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia