Glas Slavonije

MARSONIA OSVOJILA PRVI BOD

- N. Benčina ■

Nakon što je upisala svih 11 poraza u prvom dijelu sezone, Marsonia je izgubila i prvu utakmicu u nastavku. Ali, Brođani su u Rovinju bili rezultatsk­i i više nego ravnopravn­i, osvojili su prve setove i prvi bod. Poraz od 3:2 (20:25, 26:24, 22:25, 25:20, 16:14), stoga je razlog za podizanje optimizma u predstojeć­oj borbi za bijeg sa začelja. Maksimalan broj setova, ali sa sretnim završetkom, odigrala je Enna Vukovar, koja je kod kuće slavila protiv Rijeke CO 3:2 (25:21, 23:25, 25:22, 23:25, 15:8).

MURSA-OS. RIJEKA

od nas ipak i očekivalo, drugi dio sezone otvorili smo onako kako smo odradili prvi - zadovoljan je bio Mario Teppert. Njegova momčad dobro je odradila prvi službeni tjedan u nastavku sezone koji se odvijao u Maloj dvorani Gradski vrt. Uvertira su bile MEVZA utakmice, gdje je ostvarena pobjeda nad slovački Riekerom (3:2), te se upisao poraz od slovenskog Calcita (0:3). U takvom će se ritmu igrati i za deset dana, kada je na programu posljednji od pet turnira osnovnog dijela MEVZA lige. Mursa-osijek dvije će utakmice odigrati u Ljubljani, protiv austrijske SC Zadruga AICH/ DOB i domaćeg ACH Volleya. Protiv vodećeg dvojca tražit će se put do ostanka na četvrtom mjestu, koje vodi i u doigravanj­e. Teoretski je sve otvoreno, ali staza je najteža moguća, stoga će biti zanimljivo vidjeti u kakvom će se izdanju Osječani predstavit­i prvih dana veljače. Siječanj je bio dobra uvertira...

3 0

OSIJEK - Mala dvorana Gradski vrt. Gedatelja: 70. Suci: Gerić i Pišćak.

MURSA-OSIJEK: Bogdanović, škugor, kraljević (l), Đirlić, De Silva Santos, Garchet, Majer, lizanec, viloria, vuković, Busak vidaković, Junaković.

RIJEKA: Đulović, Čargonja, krmpotić, Maglica, lasić, Mičetić, Dukić, Babić, Žeželić, Smiljanić (l).

REZULTAT PO SETOVIMA: 25:20, 25:15, 25:20

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia