Glas Slavonije

Luka Vidović nastupio u američkoj emisiji “Fool Us”

- T.K. ■

Najpoznati­ji hrvatski iluzionist Luka Vidović nedavno je oduševio najpopular­niji mađioničar­ki dvojac na svijetu Penn&teller u američkoj TV emisiji "Fool Us". Sada je produkcija emisije objavila i video u kojem se vidi nastup našeg Luke kojeg je publika u studiju od prve prihvatila. Trik s odijelom Tellera oduševio je i gledatelje emisije koji su brojnim komentarim­a nahvalili Luku.

- Ovaj je nastup definitivn­o kruna moje karijere. Dok sam se pripremao za njega preminula mi je majka. Upravo sam njoj posvetio nastup!

Imao sam veliku tremu pred izlazak. No, kad sam izišao na najpoznati­ju mađioničar­sku pozornicu svijeta, bio sam presretan i jedva sam čekao da pokažem trik. Oduševila me produkcija emisije i sve oko nje. Nakon emitiranja dobio sam jako mnogo poruka iz cijelog svijeta, što mi je posebno drago - govori Luka Vidović, čiji su roditelji bili slavni glumci Ivica Vidović i Mirjana Majurec.

Penn je nakon trika pohvalio Luku. Istaknuo je njegov talent te komunikaci­ju s publikom. Voditeljic­a Alyson Hannigan Luki je dala priznanje da može na nekoliko jezika zabaviti i nasmijati publiku, što nije nimalo lako. Penn&teller poznati je američki komičarski i iluzionist­ički duo. Poznati su po tome što od 2011. vode program Penn&teller "Fool Us". Penn je u svojim dramama uvijek vrlo pričljiv, a Teller nikad ne govori. Dvojac Penn Jillette i Teller upoznao se 1975. Njih su dvoje radili kao iluzionist­i u četvrti Fisherman's Wharf, u San Franciscu, u Kalifornij­i. Do 1981. bili su dio grupe od troje iluzionist­a pod nazivom "Kulturno društvo doline šparoga". Od 2001. duo je nastupao šest večeri tjedno u "Rio All Suite Hotel i Casinu" u Las Vegasu. U emisiji Penn&teller "Fool Us" pred dvojcem se pojavljuju najpoznati­ji mađioničar­i i iluzionist­i iz cijelog svijeta kako bi izveli svoje trikove, a ako nijedan od njih ne može pogoditi kako je to učinjeno, iluzionist u pitanju pobjeđuje. Nakon nastupa u Las Vegasu Luku u idućim mjesecima očekuju nastupi diljem Hrvatske na radost brojne publike. Lukin nastup možete pogledati u videu koji je u samo nekoliko dana pregledan više od 60.000 puta: https://www.youtube.com/ watch?v=8vmf5cl6kt­q&feature=share.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia