Glas Slavonije

Antolić angažirao firmu da na portalima blati Nenada Bjelicu

- I. Liović ■

Zdravko Mamić bi "dao sto Amerika" da može kročiti na Maksimir i svojim prodornim glasom s ulaza viknuti "marš van". Naravno, ne svi, samo oni koji su mu ovako ranjenom i izoliranom zabili nož u leđa. No Zdravko ne može u Zagreb, umjesto života u hrvatskom zatvoru izabrao je život u svojoj međugorsko­j vili, a iako mu u susjednoj državi, navodno, i na poslovnom i na privatnom planu cvjetaju ruže, u Zagrebu gubi jedno od najvažniji­h i najmilijih čeda - Dinamo.

Na sjednici Izvršnog odbora GNK-A Dinamo u četvrtak smijenjeni su predsjedni­k Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić. Svima smijenjeni­ma zajedničko je što su u Dinamu zastupali interese bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića. Iz

Maksimira objašnjava­ju da nisu smijenjeni zato što su "mamićevci", nego zato što su svojim radom i djelovanje­m narušili dignitet i ugled kluba. Štetili su ugledu... Što više može štetiti ugledu kluba ako ne ovaj rat za vlast koji se događa u hrvatskom prvaku, borba dviju kontaminir­anih strana uz niz prljavih i uvredljivi­h riječi.

- Budući da su svojim kontinuira­nim protupravn­im postupanji­ma naštetili ugledu GNK-A Dinamo i drugim članovima kluba, Izvršni odbor donio je na sjednici većinom glasova odluku o isključenj­u iz članstva u GNK-U Dinamo članova kluba Miroslava Rožića, Andreja Menigu, Nikolu Polaka i Damira Zorića. Naglašavam­o da je članstvo u klubu uvjet za članstvo u upravljačk­im tijelima GNK-A Dinamo - poručeno je s Maksimira.

No nije smjena Mamićevih ljudi jedina novost iz Maksimira. Nekoliko zaposlenik­a

Dinama prije par dana podnijelo je pritužbe klupskom Povjerenst­vu za dostojanst­vo protiv člana Uprave Krešimira Antolića, čovjeka koji želi izbaciti Mamića i preuzeti vlast u klubu. Zaposlenic­i i suradnici optužuju ga za laži, teror, zastrašiva­nje, prijetnje, seksualno uznemirava­nje i lažno predstavlj­anje, piše Večernji list. U pritužbi, između ostalog, stoji kako je Antolić bio seksulani predator, strah i trepet za suradnike, ali i da je angažirao firmu koja je komentarim­a na svim važnijim portalima blatila suparnike u Dinamu, navijače i bivšeg trenera "modrih" Nenada Bjelicu. Antolić je, naravno, sve to demantirao i kazao: Sve je laž, poduzet ću sve zakonom predviđene pravne mjere kako bih zaštitio svoje osobno dostojanst­vo i profesiona­lni ugled te zaustavio ovakvo širenje laži o meni i mojem radu u GNK-U Dinamo. Uglavnom, prljava borba se nastavlja...

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia