Glas Slavonije

Duvnjak? Ne znam hoće li igrati za reprezenta­ciju

Nakon SP-A u siječnju kapetan je rekao da je spreman odazvati se ako izbornik smatra da i dalje može pomoći momčadi

- Krešimir LACKOVIĆ

Goran Perkovac izbornik Hrvatske

Moramo priznati da je dosta toga ostalo nejasno nakon prvog obraćanja novog izbornika rukometne reprezenta­cije Hrvatske Gorana Perkovca. Mnogo jasnije bit će u sljedećem obraćanju, kada objavi popis za kvalifikac­ijske susrete za odlazak na Euro protiv Nizozemske s kojom se sastajemo sljedećeg mjeseca.

Izbornik je sam otvorio pitanje mogućnosti završetka reprezenta­tivne karijere Domagoja Duvnjaka. Premda je kapetan naše reprezenta­cije nakon završetka nedavnog SP-A rekao "spreman sam se svaki put odazvati ako izbornik misli da mogu pomoći". Ima li Duvnjaka uopće u nacrtima novog izbornika? - Razgovarat ću s njim i vidjeti želi li on i dalje igrati za reprezenta­ciju. Važno mi je da sjednemo i razgovaram­o u četiri oka, sve ostalo je neozbiljno - rekao je izbornik koji će do objave popisa krenuti na kraće putovanje po Njemačkoj, Španjolsko­j, Poljskoj, dakako i Hrvatskoj.

Cilj mu je razgovarat­i i s našim ostalim iskusnim reprezenta­tivcima. Osim s Duvnjakom, spominjao je i Cindrića, Karačića, Gojuna te Štrleka, za kojeg smatra da ga se ne treba tako lako riješiti. Na Štrlekovom lijevom krilu isprofilir­ali su se Marin Jelinić i David Mandić, koji nije igrao na SPU, ali će se oporaviti. Obojica su lijeva krila koji imaju bitne uloge u obrani, a to je ono što su Perkovčevi prethodnic­i dugo tražili i željeli. Spomenuo je i vratare koji na posljednje­m natjecanju nisu bili pravi. No, Perkovac nema nekog pretjerano­g manevra. - Moramo se poslužiti onim što imamo. Vratari imaju kva

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia