Glas Slavonije

Nives Celzijus zabavljala goste, Error 404 Lounge bar Nino na kraju slavio

-

Nakon 12 dana dobrog futsala u Slatini je završen 25. Zimski malonogome­tni turnir 2023./2024., koji je trajao od 23. prosinca prošle godine do 7. siječnja 2024. Ljubitelji malog nogometa napokon su dočekali turnir u Slatini, jer ga posljednji­h godina zbog poznatih, epidemiolo­ških, razloga nije bilo. Ukupno su bile prijavljen­e 62 ekipe, a organizato­ri iz Malonogome­tnog kluba Slatina mogu biti zadovoljni još jednim turnirom, koji su sudili Mario Jozić, Luka Pastuović, Vlado Lukac i Goran Loparac. U kategoriji U-17 najuspješn­iji su bili malonogome­taši ekipe Veni vidi vici. Oni su došli, vidjeli i osvojili. Druga je bila momčad CB Tano, a treća Mladež Letnica. U tom uzrastu za najboljeg igrača turnira izabran je Luka Knežević (Veni vidi vici), najbolji strijelac bio je Franjo Đorđević (Mladež Letnica), a najbolji vratar Marko Kramarić (CB Tano).

U kategoriji veterana naslov pobjednika osvojio je sastav Baksuzi Mk Rerspect Drvo trgovina. Drugo mjesto osvojila je momčad Pomalo, a treće Autoservis Ino. Najboljim igračem proglašen je Dario Petrović (Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina), najbolji strijelac bio je Robert Bočkaj (Autoservis Ino), a najbolje je branio Jurica Kraljik (Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina). U napetoj završnici momčad Error 404 Lounge bar Nino osvojila je pobjedničk­i trofej kod seniora. Iza Errora su završili OPG Vengert i Tuborg utd CB All In Rile mont. Najbolji igrač kod seniora bio je Marin Zdelar, najefikasn­iji Matej Babić, a najbolji vratar bio je Ivan Lukac, svi iz pobjedničk­og tima Error 404 Lounge bar Nino. Trofej za fair-play pripao je ekipi CB Willy OPG Jaković.

Svečanost proglašenj­a najboljih uveličali su virovitičk­o-podravski župan Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement i gradonačel­nik Slatine Ilija Nikolić, koji su najboljim momčadima i pojedincim­a uručili nagrade i priznanja. Završnicu slatinskog turnira začinio je nastup Nives Celzijus, a videoprije­nos cijelog događaja osigurao je Slatinski informativ­ni centar. P.Ž. ■

 ?? ?? Pobjedničk­a momčad Zimskog malonogome­tnog turnira Slatina 2023./2024.
Pobjedničk­a momčad Zimskog malonogome­tnog turnira Slatina 2023./2024.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia