Glas Slavonije

Od Portugalca se puno očekuje

-

U redove NK Osijek u prvim danima 2024. stigao je samo lijevi bočni Roko Jurišić. Svaka čast bivšem igraču Dinama, Rijeke, Hrvatskog dragovoljc­a, austrijsko­g Rieda i slovenske Mure, ali biografija mu je takva da se ne čini kao pojačanje, nego kao igrač koji tek popunjava osječke redove.

Potpisi igrača još su na čeka

Jose Boto u Osijek bi trebao donijeti puno toga dobroga, a očekivanja su velika. I to je razumljivo jer u Klubu nikada prije nije radila osoba tako impresivne biografije i ugleda na nogometnom tržištu. Od Bota se očekuje da postavi dobre temelje i donese dugoročan plan sportske politike s kojom se u klubu vrlo često lutao. Portugalac bi trebao ustrojiti i skautsku službu te raditi ono za što je majstor - na tržištu pronalazi talentiran­e igrače. rina. No ta priča je samo špekulacij­a, na Opus Areni se o njemu uopće ne razmišlja. - Nema ništa od toga. Priča oko dolaska Marina u Osijek je glupost. Niti smo ga kontaktira­li niti je on naša opcija - poručuju s Pampasa. Ima logike što Osijek ne mari za Marina, što će mu još jedno lijevo krilo, takvih ima u momčadi. Osječanima trebaju veznjaci, treba mu i napadač. Pregovori i dogovori traju, navodno je povuci-potegni s klubovima i agentima igrača, zato još nitko od onih koji su na meti nije osvanuo u Osijeku. Valjda će uskoro, jer Zekić svježu krv u momčadi želi - odmah. No još mora biti strpljiv i čekati.

Stižu Komakovi

I dok u NK-U Osijek prvi dani ove godine prolaze u čekanju, danas (srijeda) bijelo-plavi će odigrati prvi pripremni susret ove zime. Na Opus Arenu s Gradskog vrta stiže Zrinski Osječko 1664, vodeća momčad Supersport Prve nogometne lige. Klub je to za koji njegov gazda Ivan Komak kaže: “Uskoro ćemo prešišati NK Osjek.” Zapravo, to mi

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia