Glas Slavonije

Kratak predah pa borba za mjesta u nedjeljnim finalima

-

Nakon zanimljivi­h obračuna 34. malonogome­tni turnir "Zima 2023./2024." u Orahovici na kratkoj je stanci. Predah će trajati do petka, 12. siječnja, kada slijedi ono najzanimlj­ivije - završna faza kod seniora, ali i u ostalim kategorija­ma. Finalni je dan nedjelja.

Prije stanke pala je odluka tko ide u finale, odnosno polufinale u mlađim uzrastima i kod veterana, au kod seniora poznati su svi četvrtfina­listi, pa se u petak igraju susreti Lješnjak United - ERROR 404 poljoprivr­eda Šimić, Kutjevo - Buffet Munja, CB Willy Bistro Kody - Legionari Feraplast i Duhovi - IGMA PVC stolarija. Inače, listu strijelaca kod seniora predvode Antonio Vratković iz orahovački­h Duhova i Karlo Antunović iz Kutjeva sa po 12 postignuti­h pogodaka, a prate ih Petar Špolljarić iz Legionara Feraplast i Franjo Perić iz Caffe bara Willy bistro Kody sa po osam pogodaka.

Osim u utrci za momčadski trofej sva četvorica su ostala i u utrci za prvog topnika 34. orahovačke "Zime". U kategoriji do devet godina u nedjeljnom finalu igrat će Škola nogometa FEŠK Auto Vukoja i NK NAŠK, a u borbu za treće mjesto će Škola nogometa FEŠK Feraplast i Caffe bar Blues Orahovica. Slično je i u kategoriji do 11 godina, pa će tako u završnici igrati Škola nogometa FEŠK Caffe bar Aloha i Nogometni klub FEŠK Feričanci, a utakmicu za treće mjesto igrat će NK Mladost 1 i Škola nogometa FEŠK Klesarstvo Gelo. U poluzavršn­ici igrača do 13 godina sučelit će se dvije ekipe Škole nogometa FEŠK Feričanci, ona s dodatkom Caffe bar Aloha s onom s dodatkom Caffe bar Villa, a u drugom ogledu igrat će NK Motičina AP Matinović protiv ekipe Ozbiljni dečki iz Virovitice. U uzrastu igrača do 15 godina kao osvajač skupine izravno je u završnici Škola nogometa FEŠK obrt M.A.L.I., a drugi će sudionik biti poznat nakon poluzavršn­e utakmice između NK Mladosti i Young boysa. Kod igrača do 17 godina u završnici je momčad ŠN FEŠK OPG Lovaković i čeka pobjednika poluzavršn­og ogleda ŠN FEŠK Zeba holtz i NK Sloga Caffe bar Bum Zdenci. U kategoriji juniora u poluzavršn­ici igrat će se čačinački ogled momčadi Autodijelo­vi Hećimović i IN-KOP, odnosno u drugoj utakmici susret će se Caffe bar Bolero Slatina i Udruga Prijateljs­tvo Feričanci. Kod onih najstariji­h, veterana, kao prvoplasir­ana momčad skupine u finale se izravno plasirala momčad Duhovi veterani, a polufinaln­i ogled odigrat će Caffe bar Aloha Feričanci i Vaservaga Glasovac Zdenci. V. Grgurić ■

Malonogome­tni turnir u Orahovici nastavlja se u petak

 ?? ??
 ?? ?? Karlo Antunović iz Kutjeva (desno) s 12 pogodaka uz Antonija Vratkovića vodi na listi strijelaca
Karlo Antunović iz Kutjeva (desno) s 12 pogodaka uz Antonija Vratkovića vodi na listi strijelaca
 ?? ?? Škola nogometa FEŠK CB Aloha u finalu je uzrasta do 11 godina
Škola nogometa FEŠK CB Aloha u finalu je uzrasta do 11 godina

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia