Glas Slavonije

Stigao trailer za igrani film o Amy

- H

Glumac i producent Tom Cruise postigao je dogovor s Warner Brosom o snimanju filmova u kojima će glumiti. Kao rezultat dogovora Cruise i njegova produkcijs­ka tvrtka imat će urede u Warner Bros Discoveryj­u u Burbanku. Konkretni projekti partnerstv­a još nisu objavljeni, ali pakt nije ekskluziva­n. Cruise će nastaviti sa svojim postojećim franšizama, poput dugogodišn­je serije filmova “Nemoguća misija” s kućom Paramount Pictures. Sljedeći nastavak predviđen je za 2025. “Ne možemo biti uzbuđeniji nego što jesmo što možemo poželjeti dobrodošli­cu Tomu natrag u Warner Bros. i radujemo se što ćemo njegovu genijalnos­t oživiti na ekranu u godinama koje dolaze”, kažu u studiju.

Selena Gomez glumit će Lindu Ronstadt u novom biografsko­m filmu, javlja Variety. Producenti filma su Lindin menadžer, John Boylan i James Keach, koji je producirao dokumentar­ni film “Linda Ronstadt: The Sound of My Voice” 2019. Nisu objavljeni ostali glumci. Ronstadt je legenda country, rock ‘n’ roll i latino glazbe, a svoje je najvažnije albume, “Heart Like a Wheel” i “Simple Dreams”, objavila 1970-ih. U karijeri je osvojila 11 Grammyja i nagradu za životno djelo nacionalne akademije Recording Academy i Latin Recording Academy. I Linda i Selena meksičkog su podrijetla. Linda se povukla sa scene 2011. zbog supranukle­arna paralize. T.K.

Marisa Abela tumači glavnu ulogu u biografsko­m filmu o Amy Winehouse “Back to Black”, čiji je trailer upravo objavljen. Sam Taylor-johnson prikazat će nam burni uspon revolucion­arne ikone modernog jazza. Film se bavi Amynim istoimenim albumom, njegovim nastankom i pjevačičin­im životom u vrijeme kada se proslavila hitovima poput “Rehab” i “You Know I’m No Good”. Kao Amyna obožavatel­jica, Taylor-johnson obećala je da će se s projektom nositi s osjećajem i pažnjom koju Amy zaslužuje, zajedno sa suradnikom Mattom Greenhalgh­om, koji je napisao scenarij. Jack O’connell glumi Amyna muža Blakea Fielder-civila. Film u kina dolazi 12. travnja ove godine. T.K.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia