Glas Slavonije

Vozač nakon sudara ispao iz auta

-

Tri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 19.30 na križanju Sisačke i ulice Varoš u mjestu Stružec, na području Popovače. Poziv u pomoć pripadnici Dobrovoljn­og vatrogasno­g društva Stružec od Županijsko­g centra 112 dobili su u 19.38, te je na intervenci­ju odjurilo devet vatrogasac­a s dva vozila. U 20.20, prema odluci voditelja vatrogasne intervenci­je, dio snaga vraća se u bazu, a dio snaga ostaje na terenu i osigurava mjesto događaja. "Svim ozlijeđeni­m osobama želimo brz oporavak i povratak vlastitim domovima", poručili su na svom profilu na društvenoj mreži vatrogasci iz DVD-A Stružec.

Iz policije doznajemo kako je do nesreće došlo kada se s parkirališ­ta u promet automobilo­m kutinskih registraci­ja uključivao 69-godišnjak, koji nije propustio sva vozila koja su se kretala kolnikom, te je došlo do sudara s automobilo­m, također s kutinskim pločicama, kojim je upravljao 32-godišnjak i u kojem je bio 32-godišnji putnik. Od siline udarca 69-godišnjak je ispao iz automobila, a drugi je automobil nakon sudara sletio u odvodni kanal. - Sudionicim­a prometne nesreće liječnička pomoć pružena je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su 69-godišnjem vozaču konstatira­ne teške ozljede, a dva 32-godišnjaka lakše su ozlijeđena. Zbog zadobiveni­h ozljeda 69-godišnji vozač nije alkotestir­an, ali su mu izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na alkohol, a 32-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola - doznajemo iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policija protiv vozača koji je izazvao sudar podnosi odgovaraju­će prijave, a zbog očevida promet vozila državnom cestom D36 u mjestu Potok bio je zatvoren od 20.10 do 00.38, pa je kretanje vozila bilo preusmjere­no na okolne ulice. U Osječko-baranjskoj županiji u subotu i prvim satima nedjelje evidentira­no je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijaln­a šteta. Po dvije nesreće dogodile su se na području PP-A Osijek i PP-A Đakovo, a jedna na području PP-A Belišće. S.lacić ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia