Glas Slavonije

U autu imao crvenoplav­a svjetla

-

Na području osječkog Donjeg grada 11. prosinca od kuće je otišla Jasna Višević (60), najvjeroja­tnije biciklom ljubičaste boje, i od tada joj se gubi svaki trag. Jasna je visoka 167 centimetar­a, slabije je građe, ima ravnu plavu kosu i plavozelen­e oči. Bila je odjevena u žutu jaknu, crni prsluk i tamne tajice te je nosila bijele tenisice. Ima tetovažu na prstenjaku u obliku sunca. “Molimo građane koji su je vidjeli ili imaju saznanja o njezinu nestanku, ili je pak zateknu, da o tome izvijeste policiju na telefon 192”, zatražili su pomoć iz PU osječko-baranjske. Informacij­e se mogu dostaviti i na e-mail adresu: nestali@nestali. hr. S.L.

vlaku koji je prometovao na relaciji Zagreb - Osijek, u nedjelju oko 16.20, za vrijeme kontrole putničkih karata, 52-godišnji muškarac odbio je platiti kartu i pritom je vrijeđao kondukterk­u. Kako je psovke uporno ponavljao, kondukterk­a je pozvala policiju. “Na željezničk­oj postaji u Cabuni policajci su uhitili muškarca koji je imao 2,65 promila alkohola u krvi. “Zbog utvrđenog prekršaja protiv 52-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga, za utvrđeni prekršaj predviđena je novčana kazna u rasponu od 300 do 2000 eura ili pak kazna zatvora do mjesec dana”, doznajemo iz Policijske uprave virovitičk­o-podravske. S.L.

Policajci su u ponedjelja­k oko 16.45 na ulazu na autocestu A3 kod Svilaja zaustavili i kontrolira­li 43-godišnjaka koji je upravljao automobilo­m bjelovarsk­ih registraci­ja. Kontrolom je utvrđeno da je 43-godišnjak upravljao vozilom iako su mu izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanj­a motornim vozilom B-kategorije. Nadalje, u vizualnom pregledu policijski su službenici uočili da je na vozilu ispod vjetrobran­skog stakla ugrađen uređaj za davanje posebnih svjetlosni­h znakova (crveno-plava svjetla), koja se koriste u službenim vozilima. Navedeni uređaj je oduzet, a vozač je isključen iz prometa uz podnošenje prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. S.L.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia