Glas Slavonije

Larry David objavio najavni video

-

“Ne budite ljuti što odlazi, budite ljuti što je ostao tako dugo”, službeni je opis 12., ujedno finalne sezone nagrađivan­e humoristič­ne serije “Curb Your Enthusiasm” (“Bez oduševljen­ja, molim”), za koju je objavljen odličan najavni video. Nakon službenog trailera za finalnu sezonu koji smo imali priliku vidjeti u četvrtak, streaming servis Max na svom je kanalu objavio kratki video u kojem Larry David prigodno odlazi sa Zemlje nakon što je obavio svoj posao. Obožavatel­ji su oduševljen­i najavom te se nadaju da će i sam završetak serije biti kao i sve dosad - epski. Iako je svaka sezona serije potencijal­no i njezina posljednja, ovaj put su HBO i David navodno donijeli konačnu odluku. On se u svom stilu oprostio od serije: “Kako dolazimo kraju, sad imam priliku riješiti se ove Larry David persone i postati osoba kakvom me Bog stvorio - obzirno, ljubazno, pažljivo ljudstvo biće kakvo sam bio dok nisam utjelovio ovaj zli lik. Larry David, pozdravlja­m te. Tvoja mizantropi­ja mi neće nedostajat­i. Za sve ostale koji žele doći do mene, bit ću u Liječnicim­a bez granica”.

Serija je s prikazivan­jem krenula 2000. i nije uvijek s novim sezonama stizala svake godine da bi od 2011. do 2017. bila velika pauza kad se David vratio s 9. sezonom na oduševljen­je obožavatel­ja. 2020. i 2021. stigle su 10. i 11., a 12. sezona zaključit će 24 godine nepodopšti­na glavnog protagonis­ta kojeg je osmislio sam David, koji je i jedan od izvršnih producenat­a serije.

Finalna sezona trebala bi donijeti i povratak mnogih glumaca kao što su Tracey Ullman, Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson i Vince Vaughn, a spominju se i Jerry Seinfeld, Julia Louis-dreyfus, Jason Alexander i Michael Richards. Dvanaesta sezona na HBO-U kreće 4. veljače s prvom epizodom te nas očekuje njih ukupno deset. Finale je 7. travnja. T.K. ■

ukratko

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia