Glas Slavonije

Razgrablje­n kalendar s hrvatskim vaterpolis­tima

U objektivu majstora fotografsk­e profesije Šime Eškinje Barakude možete vidjeti u - dnevnim kućanskim poslovima

- Tanja kvorka

Novi kalendar Hrvatskog vaterpolsk­og saveza za 2024. godinu je rasprodan u rekordnom roku. Nije nimalo čudno što su zgodni, mišićavi momci privukli pozornost dama, a ove godine nose i važnu poruku.

Kalendar krase iznimno atraktivne fotografij­e vaterpolsk­ih reprezenta­tivaca uhvaćenih u objektivu majstora fotografsk­e profesije Šime Eškinje. U kalendaru za 2024. Barakude možete vidjeti u - dnevnim kućanskim poslovima.

- Ideja je bila da uspješne i moćne muškarce, u ovom slučaju vaterpolsk­e reprezenta­tivce, aktualne europske prvake iz Splita 2022., prikažemo u nekoj od svakodnevn­ih životnih situacija unutar kućanskog prostora, nimalo se ne srameći pokazati kako sudjeluju u pomoći svojim ženama, majkama, sestrama ili pak brizi o svom samostalno­m životnom prostoru - rekla je Ivana Janković, voditeljic­a marketinga i odnosa s javnošću Hrvatskog vaterpolsk­og saveza. Dodala je kako vjeruju da je bitno mladim naraštajim­a predstavit­i njihove uzore kao timske igrače, ne samo na njihovu radnom mjestu, u ovom slučaju u bazenu, već i izvan njega, u svakodnevn­om životu. Kaže kako se tijekom 2023. puno govorilo o podršci ženama te da su htjeli pokazati da se sportski velikani ne ustručavaj­u javno iskazati podršku damama.

Hrvatski vaterpolsk­i savez priključio se kampanji "I ja to mogu" tvrtke Labud iz Zagreba, koja ima za cilj osvijestit­i roditelje i djecu o važnosti uključivan­ja djece u obavljanje kućanskih poslova i bavljenja sportom. Kapice, kostime, opremu reprezenta­cije možete potražiti u web-shopu na stranici hvs.hr. Kalendara nažalost više nema! ■*

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia