Glas Slavonije

Došao pomoći Hajduku i spremiti se za Euro

-

Navijači Hajduka su ga dugo zazivali i poručivali "Ivane, vrime je", a sad je i došlo to "vrime". Hrvatski nogometni reprezenta­tivac Ivan Perišić novi je igrač Hajduka. Na Poljud stiže na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodiš­nji ugovor sa splitskom klubom. Trebao bi debitirati za Hajduk do kraja sezone, čim se oporavi nakon operacije križnih ligamenata koljena. Vijest o Perišićevu dolasku razveselil­a je navijače Hajduka, na Poljudu je u petak i službeno predstavlj­en, a otkriveno je i da će igrati za jedan euro mjesečne plaće, baš kao i Nikola Kalinić.

- Ivan Perišić će nakon gotovo 17 i pol godina ponovno odjenuti Hajdukov bijeli dres s brojem četiri. Nakon sjajne i iznimno uspješne inozemne karijere vraća se na Poljud. Perišić među Bijele stiže na posudbu do kraja sezone iz engleskog Tottenhama. Nakon isteka posudbe krajem lipnja, dogovorena je suradnja Kluba i krilnog igrača Bijelih za sljedeću natjecatel­jsku sezonu - navode iz Hajduka.

Perišić dolazi pomoći Hajduku, ali i spremiti se za Europsko prvenstvo s Hrvatskom. Njegova rehabilita­cija dobro napreduje, vjeruje da će uskoro i zaigrati za splitski klub, što bi bila odlična vijest i za našu reprezenta­ciju, u kojoj je Perišić jedan od najvažniji­h igrača.

- Ne znam što bih rekao. Puno vremena je prošlo otkad sam otišao. Posljednji­h dana bilo je puno emocija i problema sa spavanjem. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti na teren, jedva čekam da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je O.K. i nadam se da ću što prije biti na terenu - kazao je Perišić, koji je u Split došao s velikom željom - osvajanje naslova prvaka Hrvatske. - Treba se sve posložiti, mislim da Hajduk ove godine ima ekipu za to. Tu je i publika, koju je ove sezone predivno vidjeti i kod kuće i vani. Pozivam ih, trebamo svakoga i samo zajedno možemo napraviti velike stvari. Ne prihvaćam ništa manje od prvog mjesta i idemo se boriti. I. Li. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia