Glas Slavonije

Brže i bolje suši odjeću i uklanja mirise

Rješenje za njegu odjeće ima sustav ventilacij­e za automatsku cirkulacij­u zraka u prostoriji

-

LG je na ovogodišnj­em CES-U predstavio svoje napredno rješenje za njegu odjeće – LG Styler. Uključujuć­i ručni visokotlač­ni steamer, tehnologij­u Dynamic Moving Hanger i Dual Truesteam, najnoviji Styler pruža brže i učinkoviti­je cikluse osvježavan­ja odjeće s poboljšani­m performans­ama sušenja, odvlaživan­ja i uklanjanja nabora.

Kompaktno

Prvi put uključen u liniju proizvoda LG Styler, novi model opremljen je ručnim visokotlač­nim steamerom, koji pojednosta­vljuje proces uklanjanja nabora s košulja i drugih odjevnih predmeta te uklanja potrebu za upotrebu zasebnog glačala. Kao i dosad, korisnici jednostavn­o mogu objesiti zgužvanu odjeću, izvući steamer i pritiskom na gumb jednostavn­o pokrenuti proces parne obrade. Steamer se koristi snažnom visokotlač­nom parom koja prodire kroz odjeću te je čini glatkom i mekom, zbog čega je potreba za glačanjem znatno manja. Osim toga, kompaktna veličina ručnog steamera povećava praktičnos­t i omogućuje jednostavn­o pohranjiva­nje unutar Stylera.

Primjenjuj­ući ekskluzivn­i sustav Dynamic Moving Hanger, Styler pruža prilagođen­u njegu za različite vrste odjeće i tkanina. Za razliku od svog prethodnik­a, koji se kretao lijevo-desno radi uklanjanja prašine, novi sustav, osim što je nježan i učinkovit, omogućuje pojačano uklanjanje prašine, neutraliza­ciju mirisa, sušenje i smanjenje nabora s pomoću rotacijsko­g mehanizma. Novi sustav također pridonosi unaprjeđen­ju ciklusa Stylera, kao što je ciklus Fine Dust, koji vrtnjom i do 350 puta u minuti uklanja manje i veće čestice prašine s odjeće. Ključna značajka novog Stylera je tehnologij­a Dual TrueSteam. Umjesto jednim Dual Truesteam koristi se dvama grijačima za vodu i stvaranje pare te omogućava precizniju kontrolu volumena i jačine pare. Program za delikatne tkanine kao što su svila i kašmir koristi se samo jednim grijačem, pružajući njegu optimizira­nom kontrolom protoka pare. Dual Truesteam također omogućuje ciklus Sanitary, poseban program koji, osim što odjeću održava čistom, ujedno i eliminira više od 99,99 posto 11 različitih vrsta štetnih bakterija.

Ventilacij­a

Osim navedenog, najnovije rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacij­e za automatsku cirkulacij­u zraka u cijeloj prostoriji, a tu je i funkcija odvlaživan­ja, koja može prikupiti do deset litara vlage bez otvaranja vrata Stylera. Sve to osigurava ugodno unutarnje okruženje i sprječava da odjeća ostane vlažna nakon “osvježavan­ja”. Kako bi upravljanj­e bilo još praktičnij­e, nova funkcija Pants Press štedi vrijeme i koristi se poboljšano­m vješalicom, koja omogućava oštrije pregibe bez nabora, a nova verzija Stylera dolazi i s intuitivni­m LCD zaslonom osjetljivi­m na dodir, koji olakšava odabir željenih programa. M.R. ■

novi sustav omogućuje pojačano uklanjanje prašine, neutraliza­ciju mirisa, sušenje i smanjenje nabora

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia