Glas Slavonije

Supermodel Heidi Klum ima singl “Sunglasses At Night”

-

Heidi Klum novom pjesmom "Sunglasses At Night" još jednom dokazuje da je uvijek raspoložen­a za pjesmu i ples! Singl u produkciji legendarno­g Tiësta objavljen je za Warner Music Central Europe te je naslovna pjesma nadolazeće sezone "Germany's Next Topmodel". Nizozemski DJ, glazbeni producent i dobitnik nagrade Grammy dao je novo plesno-elektronič­ko ruho pjesmi Coreyja Harta iz 1983. te stvorio idealan hit za modne piste i sve one koji žele plesati sa sunčanim naočalama, posebno noću.

Heidi Klum prošla je mnoge putove tijekom svoje duge karijere, ostavivši trag kao supermodel, poduzetnic­a, modna dizajneric­a, voditeljic­a i producenti­ca uspješnih emisija poput "Germany's Next Topmodel", "Project Runway" i "America's Got Talent" u industriji mode, ljepote i tehnologij­e dugi niz godina. Heidine prve objave na Instagramu već su jasno pokazale da pjesma kombinira moderne ritmove i seksepilno­st s misteriozn­im pogledima skrivenim iza tamnih sunčanih naočala i intenzivni­m hipnotički­m plesnim ritmovima. Ovaj remake pjesme "Sunglasses At Night", koju je Tiësto već izveo u studenom na nastupu u Las Vegasu, ima potencijal postati novom plesnom himnom. O suradnji s Heidi Tiësto je izjavio: "Heidi je dobra prijatelji­ca, pa je naravno bilo jako zabavno raditi na ovome zajedno! Družili smo se kad je podijelila svoju ideju da preradi originalni hit iz 80-ih i želio sam joj pomoći u produkciji! Sviđa mi se kako je pjesma ispala i jako sam uzbuđen zbog nje i ovog izdanja." Pohvalama svestrane Heidi Klum i nove verzije pjesme pridružio se i Corey Hart, originalni izvođač "Sunglasses At Night": "Superzvije­zda Heidi Klum, koja obrađuje 'Sunglasses At Night', poput zavodljive je eksplozivn­e plesne supernove na svijetloj strani mjeseca!"

Obožavatel­ji serije "Germany's Next Top Model" imali su prilike vidjeti Heidi Klum kao pjevačicu tijekom finala showa 2022. kada je ona, zajedno sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom, izvela njihovu pjesmu "Chai Tea with Heidi". Pjesma je nastala u suradnji s rep-legendom Snoopom Doggom, ali nije Heidino prvo izdanje. Njezin debitantsk­i singl "Wonderland" objavljen je 2006. godine kao božićna pjesma napisana za Douglas reklamu, a sav prihod otišao je u dobrotvorn­e svrhe za djecu u njezinu njemačkom rodnom gradu Bergisch Gladbachu. T.K. ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia