Glas Slavonije

Meri Andraković: Jedva čekam da iziđemo na scenu

Imam lijepa iskustva od prošle godine, tako da sam se morala vratiti ove godine, priča Meri

- Tanja Kvorka

Popularna grupa ET, uz čije su hitove plesale mnoge generacije, na ovogodišnj­oj Dori u Zagrebu predstavit će svoju novu pjesmu "Pametnom dosta", i to u drugoj polufinaln­oj večeri, koja će se održati 23. veljače. Nastupit će s novom pjevačicom, mladom glumicom i lutkaricom iz Osijeka, koja nam se još lani predstavil­a na Dori, Meri Andraković. - Ove godine to se dogodilo spontano, kako sve i inače ide s grupom ET, u spontanom ozračju. Imam lijepa iskustva od prošle godine, tako da sam se morala vratiti ove godine da ponovim to iskustvo - rekla je Meri za HRT.

- Bila su još neka imena na stolu, razmišljao sam, pogledao sam njezine spotove, čuo sam kako pjeva, pitao sam Borisa za nekoliko informacij­a koje su me zanimale. Rekao sam kako mislim da je Meri ta osoba koja nam treba - rekao je Adonis Ćulibrk - Boytronic. Zanimljivo je i da je grupa ET nastala 13 godina prije nego što se Meri rodila! Boytronic ističe kako će im Dora biti odskočna daska.

- Mi smo došli iskoristit­i Doru, doslovno iskoristit­i, kao najjaču odskočnu dasku, jer to je najgledani­ja stvar u Hrvatskoj i tu se možeš pokazati u punom, najboljem svjetlu - rekao je Boytronic. - Jedva čekam da iziđemo na scenu - rekla je Meri, a Boytronic ističe kako nemaju "iluzija" oko pobjede. - Imamo "Et-ovsku" pjesmu, obraćamo se našoj publici. Ako im se svidi, ako poslije uđe u klubove - to je to. Mi smo zapravo već velik dio cilja ispunili. Pjesma nam se vrti na radiju. Zovu nas stalno na intervjue - objasnio je Boytronic i dodao kako imaju i mali "grč" u želudcu zbog Dore, a dodatni se stvorio kada su doznali da će finalu prethoditi dvije polufinaln­e večeri.

- Misliš si: Što ako pjesma ne prođe ili ne valja. Tu su i dvije polufinaln­e večeri i sad opet moraš misliti: Joj, ako ne uđemo u finale... Ali dobro, sve je to dio natjecanja - govori Boytronic.

- Bitno je to da ima novih mladih lica, da ima novih mladih ljudi. Ja gledam kolika je želja kod mene da napravim nešto, da guram dalje karijeru, da postižem neke stvari. Tako da mi je jako drago da se događa "smjena generacija". Dolaze mladi ljudi koji će donijeti tu neku novu energiju. Mislim da nam to svima treba - rekla je Meri.

U emisiji "Ususret Dori" grupa ET predstavil­a se u razgovoru s voditeljic­om Zlatom Mück Sušec. Podsjećamo, u izravnome prijenosu dviju polufinaln­ih večeri Dore, 22. i 23. veljače, naći će se po 12 pjesama, a osam najboljih iz prve i osam pjesama iz druge polufinaln­e večeri ići će u završnicu u nedjelju, 25. veljače. ■

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia