Glas Slavonije

Brlek, Styopa ili možda - Vrbanac?

-

Uoči gostovanja nogometaša Osijeka u Puli jedno kadrovsko pitanje zaokuplja posebnu pozornost. Naime, zbog tri žuta kartona u konkurenci­ji za momčad neće biti Slavka Bralića, koji je zajedno s Andreom Duarteom činio stoperski par koji je dobro odradio posao u derbiju protiv Hajduka. Zbog toga će trener Zoran Zekić biti prisiljen potražiti novo rješenje za tu poziciju, a u optjecaju su tri imena. Petar Brlek igrao je na njoj protiv Rudeša, Styopa Mktrčjan je tijekom priprema bio prvo rješenje uz Duartea, ali je nekim pogreškama na utakmicama i treninzima Zekića natjerao da dvaput promisli prije nego što mu pruži priliku, a kao treća opcija pojavio se mladi Krešimir Vrbanac, koji je na pripremama doista pokazao kako je materijal na kojeg će se Osijek itekako moći osloniti u budućnosti. Tko će od njih trojice početi susret, ovisit će i o planu igre koji će trener Bijelo-plavih pripremiti za susret s Puljanima.

- To je još otvoreno pitanje. Vidjet ćemo, Brlek ili Mktrčjan, a, iskreno, osobno bih najviše volio da to bude mali Vrbanac. To je dečko o kojem će se sigurno još dosta čuti, nažalost, imao je ozljedu zbog koje je morao dugo pauzirati, pa nije igrao ni za juniore. Sada je s nama mjesec dana i moram reći da sam oduševljen njime i vrlo brzo će dobiti šansu - poručio je Zoran Zekić, trener nogometaša Osijeka.

Inače, Vrbanac je jedan od mlađih igrača koji još uvijek čeka na svoj prvoligašk­i debi, a već to što se Zekiću mota po glavi ideja da mu priliku pruži u važnom trenutku, dovoljno govori koliko ima povjerenja u njega. D.keler ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia