Glas Slavonije

TREBA BRANITI UGLED

-

U PULI BI MOGAO DEBITIRATI NOVI OSIJEKOV NAPADAČ

noj trci. Nadam se da ćemo u Puli biti konkretnij­i, precizniji i sigurniji u pas igri - poručuje Osijekov trener.

Upitan Mierez

Način na koji igra Istra 1961 nije tajna, iako će Bijelo-plave dočekati s novim trenerom Paolom Tramezzani­jem. Talijan je imenovan ovog tjedna, pa nije imao previše vremena za nekakve posebne promjene u stilu igre.

- Tramezzani je pobornik čvrstog i disciplini­ranog nogometa. No mi ne trebamo misliti o njima, već isključivo o sebi smatra Zekić.

Osijek je u nizu od pet susreta bez poraza, iako se o tome malo govori jer u njemu nedostaje poneka pobjeda više. To je samo dokaz kako se Bijelo-plavi još traže, a na Aldu Drosini mogli bi se suočiti s još jednim problemom. Naime, vrlo je upitno hoće li za nastup biti spreman Ramon Mierez, koji je tijekom tjedna ozlijedio koljeno. Ne radi se o ozljedi koja će ga duže odvojiti od terena, ali susret u Puli mogao bi propustiti zbog preventivn­ih razloga čisto kako se ozljeda ne bi pogoršala što bi onda značilo dužu apstinenci­ju. U takvim okolnostim­a može se očekivati debi novopridoš­log napadača, Slovaka Ladislava Almašija. On je nepoznanic­a za navijače Osijeka, ali bit će i za igrače Istre 1961. Robusne i vrlo visoke napadače poput njega uvijek je poseban izazov čuvati, pa bi njegov nastup mogao donijeti benefit osječkoj momčadi jer s njim u vrhu napada se otvaraju neke nove opcije. Jasno, izazov će biti i pred Bijelo-plavima jer ga treba iskoristit­i na pravi način s obzirom na to da je još nepoznanic­a i za suigrače.

No, možemo mi pričati o svemu i svačemu, ali opet će najvažniji biti način na koji će se Osijek postaviti u toj utakmici. Sve ostalo je obično mlaćenje prazne slame... ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia