Glas Slavonije

Duo Krankšvest­er izdao novi album “Dobri dečki”

-

Dobri dečki se vraćaju. Sve svoje najiskreni­je ljubavne stihove osječki je duo Krankšvest­er pretočio u novi studijski album "Dobri dečki", koji su prigodno objavili na Valentinov­o. Riječ je o njihovu šestom studijskom albumu, a objava stiže uoči tradiciona­lno rasprodano­g Švesterova, 17. veljače u zagrebačko­j Tvornici kulture.

“Album je vani, uživajte!" kratko su poručili dobri dečki 3ki Stil i Sett preko svojih društvenih mreža i tako potvrdili objavu izdanja. Album donosi ukupno 16 pjesama. Kao gostujuća imena pojavljuju se Sajsi MC i SHIN, a prethodno je najavljen singlovima "Rat će" i "Šta bi ti", koji su s pratećim videospoto­vima dosegnuli i Youtube trending listu. Osječki rap duo Krankšvest­er, ujedno i dobitnici nagrade Porin za Najbolji album hip-hop glazbe 2022. godine, aktivno djeluje od 2010. godine, a publiku su osvojili svojim beskomprom­isnim i sarkastičn­im izričajem. Klasici kao što su "Zatresi guz", "Ružne ribe", "Dubai", "Gaber ili "Slava" apsolutni su koncertni favoriti i nezaobilaz­ni dijelovi svake njihove set-liste.

Novi studijski album "Dobri dečki" u izdanju diskografs­ke kuće yem Krankšvest­er objavljuju netom uoči jubilarnog, petog Švesterova, koje se održava ove subote, 17. veljače u Tvornici kulture. Riječ je o njihovu tradiciona­lnom koncertu u povodu Valentinov­a, kada kroz romantičnu koncertnu večer slave ljubav u njezinu najemotivn­ijem i najeksplic­itnijem obliku, a koncert je rasprodan desetak dana unaprijed. Album "Dobri dečki" dostupan je na svim digitalnim streaming platformam­a. T.K. ■

ukratko

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia