Glas Slavonije

ONLINE-SUDJELOVAN­JE: Žene poduzetnic­e izvan Zagreba, javite se!

- ŽENSKA SNAGA:

⬤ U vremenu globalne i lokalne, digitalne umreženost­i i povezanost­i, konferenci­je, skupovi i sastanci većih ili manjih skupina različitih interesa, poslovnih i društvenih, osim na klasični način održavaju se već godinama vrlo uspješno i preko satelitski­h veza, odnosno online, što je način da se konferenci­ji pridruže i mnogi drugi zaiteresir­ani za temu o kojoj se raspravlja i koja je u središtu pozornosti. Tako će biti i za ovogodišnj­u, 2. konferenci­ju Poduzetniš­tvo s povjerenje­m, 24. veljače 2024. Zato organizato­ri naglašavaj­u i komunikaci­jsku mogućnost sudjelovan­ja, napose za sve one žene koje nisu iz Zagreba. i posao, Tko je žena iz Božje perspektiv­e? Kako spoznati na što smo pozvane u biznisu? Zaista s velikim uzbuđenjem i veseljem najavljuje­mo ovu konferenci­ju, koja je uistinu velik dan za žensko poduzetniš­tvo u Hrvatskoj i velik dar za svaku ženu koja želi spoznati "kako mogu svetije i bolje". Na konferenci­ji sudionike očekuje pet vrsnih govornika: don Damir Stojić - vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", duhovnik zajednice Božja pobjeda, don Mihovil Kurkut - voditelj salezijans­kog oratorija u Rijeci, glavni urednik i direktor izdavačke kuće, Eva Vukina - akademska slikarica i poduzetnic­a, te poduzetnic­e s dugogodišn­jim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Stručne radionice prilika su da sudionice usvoje nova biznis znanja i vještine. Pomno osmišljene teme vodit će eminentna imena stručnjaka za područja: Organizaci­ja vremena - Manuela i Vladimir Grebenar, Postavljan­je poslovne strategije Monika Friščić i Ivona Zgrabljić, Brending i prodaja - Ante i Nikolina Mihaljević, Franjina ekonomija - Miriam Mary Brgles i Katarina Bukša, Biznis i Biblija - Lana Jukić i Krešimir Prevendar, Krizna komunikaci­ja - Davor Trbušić, Financije s Bogom - Marko Matijaševi­ć. Za online-sudionike radionicu će održati Fran Reizl, o temi Menadžment vlastitog imidža.

Poduzetniš­tvo s povjerenje­m za žene bit će i prilika za druženje i umrežavanj­e, tako će uz uživanje u gastro i eno delicijama sudionice imati priliku uživati i u vrhunskim glazbenim nastupima poznatih izvođača - Stjepana Lacha, Vanesse Mioč, Pave Ravenščak i sestara Halužan.

Značenje Poduzetniš­tva s povjerenje­m naglasio je i fra Ivan Marija Lotar, duhovnik udruge:

- Catholic Cro Women neviđen je projekt na našim prostorima, ali i šire. Program kojemu ćemo svjedočiti na Konferenci­ji koristan je i potencijal­no plodonosan za svakoga tko ozbiljno razmišlja o vlastitoj duhovnosti i o svome poduzetniš­tvu kao projektu koji gradi s povjerenje­m u Boga. Ne samo promišlja nego i proaktivno djeluje u suradnji s Božjim stvaratelj­skim naumom za svijet.

Svi zainteresi­rani mogu se još prijaviti za konferenci­ju, a detalje o prijavi mogu pronaći na mrežnoj stranici Udruge poduzetnis­tvospovjer­enjem.hr. (Fotografij­e u prilogu: Le Dori Studio Petra Tičić) ■

 ?? ?? CCW TIM
CCW TIM

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia