Glas Slavonije

Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije

- Tanja KVORKA

Petar Grašo 17. veljače stiže u Vukovar, gdje će sa svojim slavonskim fanovima slaviti Valentinov­o na velikom koncertu u sportskoj dvorani "Danijel Rehak", s početkom u 20 sati.

- Koncerti kao što je ovaj pred nama u Vukovaru uvijek me iznova podsjete koliko sam sretan što je glazba moj poziv i moja ljubav. Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije - kaže Grašo, koji s nestrpljen­jem iščekuje svoj povratak pred vukovarsku publiku. Iako nerado priča o svom privatnom životu, jasno je da će zbog ovog koncerta, a i mnogih drugih, najromanti­čnije dane u godini provesti na bini, sa svojom publikom, daleko od supruge i obitelji. A o ljubavi kaže: "Ljubav treba živjeti cijelu godinu. Kroz riječi, geste i sitnice!" Dalmatinsk­i romantičar i šarmer, miljenik ženske publike nije samo vrhunski pjevač, već je i jedan od naših najvažniji­h autora. Napisao je brojne velike hitove za velika glazbena imena kao što su Oliver i Doris Dragović, a piše i za sebe. O tome kako nastaju njegove prelijepe autorske pjesme jasno kaže da nema recepta.

- Nema tajne ni recepta. Ja samo pišem i pjevam ono što volim i radim pjesme beskrajno vjerujući u njih - tvrdi Grašo. A u mnogim Grašinim autorskim pjesmama, kao i onim s potpisom obitelji Huljić, uskoro će uživati vukovarska publika: "Nemoj", "Ako te pitaju", "Moje zlato", "Ljubav jedne žene", "'Ko nam brani", "Srce za vodiča", "Trebam nekoga", "Providenca", "Utorak", "Nisan više ja sa njom", "Uvik isti", "Volim i postojim" samo su neke od njih. Uz Grašin moćan vokal i karizmu, ali i hitove koje vole sve generacije, ova će koncertna noć biti jedinstven glazbeni spektakl ne samo za Vukovar nego i za cijelu Slavoniju. Ulaznice za koncert Petra Graše 17. veljače u Vukovaru možete nabaviti na ovim prodajnim mjestima u Vukovaru: Hotel Lav, Tisak Media i BP Petrol Crodux, u Fitness centru ZARA u Vinkovcima te online u sustavu Eventim. ■

Ljubav treba živjeti cijelu godinu. Kroz riječi, geste i sitnice!, kaže popularni glazbenik

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia