Glas Slavonije

Goste na kraju spasila - vratnica

-

Nogometaši BSK-A prvi su put ove sezone u Supersport Prvoj ligi zabili dva pogotka, a ostali bez pobjede. Uzeli su bod u susretu u kojem su dvaput bili u zaostatku i dva puta poravnaval­i. Momčad s riječke Krimeje povela je u 7. minuti nakon pogreške domaćeg vratara Đilasa. Jednu povratnu loptu Đilas je očajno primio, a Gambijac Faal je iskoristio taj dar za 0:1. Ubrzo je nakon jedne kontre poravnao Sunday i tih 1:1 je stajalo sve do lude završnice. Valjan je u 83. minuti zabio za novo vodstvo gostiju, koji su četiri minute ranije ostali s igračem manje na terenu nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Simčić. U 85. minuti nakon Škrijeljev­a udarca lopta se odbila i završila na ruci Tadejevića, a Vujanić je s bijele točke pogodio za 2:2. Mogli su domaći u sudačkoj nadoknadi do potpunog preokreta, ali Kneževićev pokušaj iz slobodnog udarca zaustavila je vratnica. I. Li. ■

BSK ORIJENT

- Igralište u Bijelom Brdu. Gledatelja: 300. Sudac: Filip Cindrić (Nova Kapela). Strijelci: 0:1 Faal (6), 1:1 Sunday (13), 1:2 Valjan (83), 2:2 Vujanić (86-11m). Žuti kartoni: Vujanić, Dobrijević (BSK), Valjan, Črnko, Simčić (Orijent). Crveni karton: Simčić (Orijent).

2 (1) 2 (1)

Đilas, Hrs (od 61. Škrijelj), Vujanić, Pejić (od 61. Knežević), Sunday (od 83. Jara), Grgić (od 6. Pušić), Mekić, Plum, Dobrijević, Tomašević, Capitani. Trener: Denis Krstanović.

Mohorović, Bodetić, Bubnjar (od 83. Braut), Črnko (od 64. Galešić), Švrljuga, Muminović, Faal (od 64. Simčić), Monjac, Valjan (od 90. Bagadur), Milanović, Tadejević. Trener: Slobodan Grubor.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia