Glas Slavonije

Zakazali organizaci­ja i realizacij­a, stao dobar niz

-

- riji osječkih odbojkašic­a u Superligi. Uspješan niz trajao je čak devet kola, od 6. do 15. i poraza u derbiju od Marina Kaštela. Kalendarsk­i, Osijek je ostao bez bodova nakon četiri utakmice, jer ona Mladosti, u sklopu pete runde, doživljen je u naknadnom terminu sredinom prosinca. Nećemo se baviti datumima, činjenica je da su igračice Darija Fan

OSIJEK 2 MARINA KAŠTELA 3

mala dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 150. suci: Pihler i Hamer.

Kainz (L), Županić (L), Rajndl, I. Lovrić, Štebih, stojković, Lizatović, mandić, m. Lovrić, Weinand, Jurić.

Đolonga,

Roso, Ćavar (L), Zokić, Tomašević, Terze (L), Vukasović, Ćubelić, Giljušić, Zdilar, matijaševi­ć. čovića na svom parketu morale nakon 112 minuta čestitati Kaštelanka­ma, koje su tako uspjele i drugi put u međusobnom dvoboju uzeti bodove, s kojima su se sada izjednačil­e (20) s Osječankam­a u borbi za treće mjesto.

- Ovo nam je najslabija utakmica sezone. Odličan prvi set i onda zastoj. Ne znam, možda su igračice pomislile da će sve ići samo od sebe, ali Kaštelanke su podignule svoju razinu, naša je pala i dogodio se poraz. Ništa strašno, ali propustili smo dobru prigodu da se učvrstimo odmah iza vodećeg dvojca u poretku - kaže Fančović, koji u derbiju nije mogao izvesti na parket najjaču postavu. Zbog bolesti izostala je Mirna Matković, njezino mjesto na srednjem blokeru zauzele su Leonarda Stojković i u nekim trenucima Aurela Štebih. - Šteta što nismo bili kompletni, to nas je ranije također koštalo nekih poraza. Mirna je prije tjedna dana bila igračica utakmice protiv Don Bosca, priskrbila je 22 poena, jasno da se njezin izostanak osjetio kaže trener Osijeka.

Neke igračice bile su na svojim standardni­m pozicijama, ali kao da nisu došle na utakmicu. Neprepozna­tljiva je bila Tatjana Gajić, prva napadačka opcija bila je bez konkretnog učinka. Iako je sjajno odradila prvi set, kasnije se zagubila i tehničarka Rea Rajndl, posebno u odlučujuće­m, petom setu. Obje su dio dvoboja provele i na klupi, alternacij­e (Maria Lovrić i Lucija Lizatović) nakratko su donijele poticaj, ali, ukupno gledajući, nije bilo kvalitetne konstante da bi se svladala Marina.

Uspjeha u ovom kolu nije imao ni drugi slavonski superligaš, Enna Vukovar poražena je kod splitskih Brda 3:0 (25:18, 27:25, 25:22). N. Benčina ■

 ?? ?? REZULTAT PO SETOVIMA: 25:14, 23:25, 25:23, 17:25, 10:15
REZULTAT PO SETOVIMA: 25:14, 23:25, 25:23, 17:25, 10:15

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia