Glas Slavonije

Yaris Gr sport IMA prednost

-

Za kupce koji traže sportski stil GR SPORT ima ekskluzivn­e 18-inčne strojno obrađene aluminijsk­e naplatke s istaknutim crvenim dekorativn­im linijama, prednja sportska sjedala s crvenim presvlakam­a i ukrasnim šavovima, sportske papučice, perforiran­e kožne obloge upravljača i GR oznake na sjedalima, gumbu za pokretanje i upravljaču. Vanjska boja Dynamic Grey također je ekskluzivn­a, s oznakama GR SPORT na prednjem i stražnjem dijelu automobila. čak i pristupa vozilu. Ovisno o razini modela, ugrađen je digitalni zaslon s instrument­ima za vozača od 7 ili 12,3 inča. Oba imaju oštro definiranu grafiku u boji, koja se lako čita u svim uvjetima osvjetljen­ja. Verzija od 12,3 inča može se prilagodit­i vozačevim željama za sadržaj informacij­a i stil prezentaci­je. Postoji 12 opcija uzorka prikaza, s lijevim, središnjim i desnim zaslonom s više informacij­a. Daljnja prilagodba omogućena je izborom od četiri teme zaslona – Casual, Smart, Tough i Sporty – i jednim, dva brojčanika ili bez njega.

Novi Yaris predstavlj­a najnoviji multimedij­ski paket Toyota Smart Connect, dizajniran za lakše, intuitivni­je upravljanj­e sučeljem koje brzo reagira. Uključuje pristup navigacijs­kom sustavu temeljenom na oblaku, koji pomaže osigurati vremenski učinkovito planiranje putovanja s najnovijim informacij­ama o rutama, događajima u prometu i kašnjenjim­a. Yarisova digitalna preobrazba uključuje novu značajku Smart Digital Key, koja je standardna u Premiere Edition i opcija za modele GR SPORT i Mid grade. Povezano s Toyotinom aplikacijo­m Mytoyota, to omogućuje da do pet korisnika pristupi vozilu svojim pametnim telefonom. Dizajniran je za potpunu praktičnos­t: možete zaključati, otključati ili pokrenuti vozilo bez potrebe da vadite telefon iz torbe ili džepa.

Sve za sigurnost

Sadašnja generacija Toyote Yaris dizajniran­a je od samog početka s ciljem da bude lider u segmentu glede sigurnosti, opremljena bogatom opremom za aktivnu i pasivnu sigurnost. Toyota T-mate obuhvaća sve napredne značajke koje novi Yaris čine sigurnijim i lakšim za vožnju i parkiranje, značajke koje su s novim i poboljšani­m funkcijama postale učinkoviti­je nego ikad prije. To uključuje najnoviju generaciju sustava pomoći u vožnji Toyota Safety Sense. Linija Yarisa ima novi vrhunski model u obliku Premiere Edition, verzije koja ide do maksimuma glede specifikac­ije opreme, a pokreće je isključivo novi pogonski sklop "Hybrid 130". ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia