Glas Slavonije

Pobjednik nagrađen i za najbolji styling, Natalie na 2. mjestu

-

Baby Lasagna kući nosi i statuu nagrade Looksy by Sensation! za najbolji styling na Dori 2024. Tako su odlučili glasovi stručnog žirija, urednika te čitatelja portala Eurosong. hr.

Na sceni Dore predstavio se u kožnatom prsluku ispod kojeg je top sa srebrnim karikama, bijelim puf-rukavima te izblijedje­lim trapericam­a. Styling je upotpunjen vojničkim čizmama i čoker ogrlicom, a cjelokupan outfit djelo je mlade dizajneric­e Valentine Pliško. Tijekom cijele večeri prikupljal­i su i zbrajali glasove publike i žirija i u konačnici dobili rezultate. Baby Lasagna odnio je pobjedu s 274 osvojena boda. Drugo mjesto pripalo je Natalie Balmix, a treće je zauzela Marcela.

Nagrađene je komentirao i stručni žiri portala Eurosong. hr. Neki su zadovoljni, neki malo manje.

- Moram priznati da mi zadatak nije bio lagan, ali da sam top 3 odmah odabrala; po meni jedini koji su se ove godine baš istaknuli i na kojima se najviše vidi promišljen­ost, kreativa i pristup jednoj Euroviziji. Šesnaest bodova sam dala Natalie Balmix jer dugo nisam vidjela ljepšu šljokastu (dijamantnu!) haljinu, čiji nisam inače fan, ali od kroja, preko rukavica, pa i ovih istaknutih bokova, sve do najsitniji­h detalja na samoj haljini; a o kosi i makeupu da ne pričam - prekrasno. Po meni baš je cijela vizija divna i jako pametno napravljen­a. Natalie izgleda bomba. Baby Lasagna i Let 3 su me jednako oduševili, svaki na svoj način, tako da, čestitke svim dizajnerim­a i kreatorima tih vizija – rekla je Nika Turković.

- Opći je dojam da su natjecatel­ji išli na sigurno, posebno muški dio ekipe. U budućnosti bih voljela vidjeti više ekpserimen­tiranja jer ovako djeluje da se nisu potrudili, a outfit je jedan od najvažniji­h i jedinih dijelova vizualne prezentaci­je. Crni sako je O.K., ali 2024. ima mnogo varijacija na tu temu što se tiče kroja, boja i materijala. Djevojke su bile bolje, ali voljela bih da sam vidjela još elemenata kostimskog i scenskog - rekla je tam.

- Velik broj izvođača izabrao je sigurne opcije, što je rezultiral­o dosadnim modnim kombinacij­ama, a neki su eksperimen­tirali te djelomično ili potpuno pogriješil­i. Izvođači poput Baby Lasagne i Leta 3 unijeli su kreativnos­t, ali možda su trebali biti malo suzdržanij­i kako bi njihov nastup izgledao smislenije. Ovako mi izgleda kao da su imali sto ideja u glavi i netko nije znao eliminirat­i one koje su višak - kaže Ante Odak. T.K. ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia