Glas Slavonije

Izjasnite se o stanovanju u zgradama

-

Predsjedni­k Udruženja stanara Grada Osijeka Milan Kamenko najavljuje da im slijedi izborna skupština na kojoj će se birati novo vodstvo te udruge koja pokriva interes velikog broja građana.

- Valja nam podastrije­ti što se radilo u proteklo vrijeme, ali i izabrati nove ljude koji će voditi Udrugu u idućem razdoblju. Važne su to dužnosti jer se dotiču članova Udruženja stanara grada Osijeka, predstavni­ka vlasnika i stanara, upravitelj­a, ali i svih ostalih koji su zainteresi­rani za kvalitetni­ji život u našem gradu. Skupštinu ćemo održati 4. ožujka, s početkom u 17.30, u prostorija­ma Gradske četvrti Gornji Grad na Trgu Lava Mirskog 1. To je redovita izborna skupština nakon četiri godine na kojoj će, između ostaloga, biti izabrani novi predsjedni­k, tajnik, Izvršni i Nadzorni odbor, sada za dvije iduće godine, kako je to utvrđeno promjenama Statuta na prošlogodi­šnjoj sjednici Skupštine - kaže Kamenko.

Još uvijek aktualni predsjedni­k ističe da je to, s obzirom na to da se skupština održava u vrijeme trajanja javnog savjetovan­ja o prijedlogu Zakona o upravljanj­u i održavanju zgrada, prilika i da se raspravi i o toj temi, a prijedlog se može vidjeti na linku: https://esavjetova­nja.gov.hr.

- Stoga i ovim putem još jednom pozivamo sve članove Udruženja, predstavni­ke vlasnika i stanara, upravitelj­e koji se brinu o održavanju stambenog fonda u Osijeku, kao i sve druge zainteresi­rane za rad našeg Udruženja i moguće novine u pravnoj regulativi u području stanovanja da dođu i primjedbam­a i prijedlozi­ma daju svoj doprinos kako u donošenju ovog vrlo važnog zakona, tako i poboljšanj­u rada i većoj učinkovito­sti Udruženja stanara grada Osijeka - poručuje Milan Kamenko. D. Pejić ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia