Glas Slavonije

Pevex darovao dvije tone hrane kerovcima

-

Nakon što je nedavno iz skladišta Azila u Nemetinu ukradena veća količinu hrane, tvrtka Pevex odlučila je donacijom 2000 kilograma hrane za pse iz svog asortimana za kućne ljubimce priskočiti u pomoć ovom skloništu za napuštene životinje. Primopreda­ju vrijedne donacije u četvrtak je obavio predsjedni­k Uprave Pevexa Krešimir Bubalo, koji je u izjavi za medije istaknuo da tvrtka Pevex, kao prvi hrvatski trgovački lanac, koji djeluje na prostoru cijele Hrvatske, ima i veliku društvenu odgovornos­t.

- Prije nekoliko dana zatekla me vijest da je Azil pokraden te sam odlučio da kao odgovorna kompanija pomognemo današnjom donacijom. Drago nam je što možemo pomagati raznim udrugama, a posebno onima poput Azila koje su hvalevrije­dne jer vode brigu o napuštenim životinjam­a. Kao odgovorna kompanija nastavit ćemo i dalje pomagati potrebitim­a - poručio je Bubalo te ujedno iskoristio priliku i uputio poziv građanima da se odluče za udomljavan­je pasa iz Azila.

Donaciju je uime Azila preuzela njegova voditeljic­a Mia Mihaljec.

- Iznimno smo zahvalni tvrtki Pevex na donaciji hrane, pogotovo ako uzmemo u obzir da hrana za naše kerovce dolazi isključivo iz donacija te da nam je nedavno provaljeno u skladište i ukradena veća količina hrane. Skladište će sada ponovno biti puno, a kerovci sretni i zadovoljni - rekla je Mihaljec. Inače, u Azilu trenutno boravi oko 180 pasa, što je prema riječima Mihaljinec standardan broj. Iako ondje dobivaju svu brigu i ljubav volontera, svi oni nestrpljiv­o čekaju dobre ljude koji će ih udomiti.

- Najpotrebn­iji su nam udomitelji, pa i ovim putem pozivam ljude da nas posjete. Ovdje smo svakog dana, i vikendima i praznicima, od 10 od 18 sati. Također, uvijek su nam potrebni i hrana i posteljina, igračke, povodci i sve ostalo. Što se tiče udomljavan­ja, godina je jako lijepo krenula i nadamo se da će se tako i nastaviti - rekla je Mihaljinec. I. Alilović ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia