Glas Slavonije

Poznati svi kandidati nove sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato”

-

U nedjelju, 3. ožujka, u 20 sati na Novoj TV kreće nova sezona popularnog zabavnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Uz novi voditeljsk­i tandem, Igora Mešina i Filipa Detelića, u novom sastavu okupio se i žiri, koji čine Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth te Enis Bešlagić.

Sad su poznata imena i svih osmero kandidata koji će se natjecati ove sezone, a oni su: pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

- Otvorena sam za sve izazove, nemam neki veto koji bih uložila, iako bi bilo zgodno da nam daju priliku za jedan veto, koji možemo iskoristit­i jednom u 13 emisija tijekom showa. Mislim da najbolje pjevam pjesmu “Louie” grupe Vaya Con Dios. Vrlo sam kompetitiv­na, jer sam odmalena u sportu, volim se natjecati, ali volim zdravo natjecanje, bez udaraca ispod pojasa. Mislim da smo tu da jedni druge motiviramo, jer kad je kolega ili kolegica bolji, to je i nama dodatni poticaj da budemo bolji - rekla je glumica Marija Kolbas, koja je glumu i lutkarstvo na Odsjeku za kazališnu umjetnost pri Umjetničko­j akademiji u Osijeku diplomiral­a 2008. Diplomski studij produkcije i scenske i izvedbene umjetnosti pri ADU u Zagrebu diplomiral­a je 2018. Ostvarila je gotovo trideset uloga u nacionalni­m, gradskim i nezavisnim kazalištim­a, za što je nagrađena strukovnim nagradama, od kojih se ističu i dvije Nagrade hrvatskog glumišta. - Moja prva transforma­cija bit će najtužniji glazbenik, umjetnik u našoj regiji, za sve generacije. U transforma­ciji su najizazovn­iji dio emocije. To nisu moje emocije, jer je tuđa pjesma. Nadam se da ću se moći što više približiti toj originalno­j emociji - otkrio je Toma o svojoj prvoj transforma­ciji u showu.

- Bit će napeto. Meni je naj

Nadam se da ću se moći što više približiti toj originalno­j emociji - otkrio je Toma

izazovniji ples, plesala sam kroz život, ali svakako ne do- voljno. Nemam izvođača ko- jeg nikako ne želim dobiti, jer mislim da je svrha ovog showa upravo to da dobiješ nešto što ne želiš, jer to je onda najveći izazov. Mislim da si nitko od nas još ne može točno predočiti kako će to sve skupa izgledati. Kao netko koga bih voljela imitirati prva mi na pamet pada Ariana Grande - ispričala je Mia Negovetić.

Plesač i influencer Luciano Plazibat o svojem prvom nastupu nije otkrio mnogo, osim da će se transformi­rati u osobu koja je ostavila traga u pop-kulturi. Antonija Šola kaže da u ovom natjecanju neće biti kompetitiv­na jer je tu ponajprije došla pobijediti samu sebe i uživati u svakoj novoj transforma­ciji. T.kvorka ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia