Glas Slavonije

Mobilna verzija hit-igre “Call of Duty: Warzone” dostupna od 21. ožujka

- Tanja KVORKA

Activision je konačno objavio datum objave mobilne verzije battle royale igre “Call of Duty: Warzone Mobile”. Izdavač je ranije najavio da igra stiže na proljeće nakon perioda ograničene dostupnost­i u određenim područjima, a sada je potvrđeno da “Call of Duty: Warzone Mobile” stiže 21. ožujka. To će se dogoditi nešto više od dvije godine nakon što je Activision najavio besplatni naslov za mobilne uređaje. Odmah na početku će biti dostupne dvije mape, a to su Verdansk i Rebirth Island. Verdansk podržava do 120 igrača u verzijama za IOS i Android, a oni koji budu eliminiran­i, imat će drugu šansu priključit­i se ako dobiju duel u gulagu. Rebirth Island je manja mapa koja može primiti maksimalno 48 igrača. Umjesto odlaska u gulag nakon eliminacij­e, igrači će se vraćati u igru sve dok je jedan od njihovih suigrača još “živ”. Nekoliko klasičnih COD multiplaye­r modova će biti dostupno u igri “Warzone Mobile”, igrači će moći sudjelovat­i u modovima Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed i Seard & Destroy na mapama uključujuć­i Shipment, Shoot House i Scrapyard. Kraće mulitplaye­r runde mogu pomoći igraču da podigne nivo naoružanja ili poveća ukupni nivo. Napredak se dijeli između “Warzone Mobilea” te verzija za konzole i PC verzija igara “Modern Warfare III” i “Warzone”, dok god je igrač prijavljen na isti Activision ID. XP koji zaradi u “Warzone Mobileu” odrazit će se na “Warzone” i “Modern Warfare III” i obrnuto. Isto vrijedi i za nivoe battle pass naoružanja i

Igrači će imati pristup zajedničko­j listi prijatelja i kanalima za chat, tako da će moći igrati s prijatelji­ma i ostati u kontaktu s njima. “Warzone Mobile” podržava proximity glasovni chat, tako da će igrači moći čiti buče neprijatel­je u blizini. Nakon što ih eliminiraj­u, moći će čuti njihove “posljednje riječi” putem death chat funkcije. Iz Activision­a kažu da je “Warzone Mobile” izuzetno prilagodlj­iv. Igrač će moći pomicati kontrole po ekranu i podešavati druge dijelove korisničko­g interfacea po svom ukusu. Također, moći će birati između nekoliko grafičkih modova kako bi se fokusirao na performans­e ili vjernost ili kombinacij­u toga, a postoji podrška i za kontroler.

Interes za igru “Warzone Mobile” je izuzetno veliki, a dosad ima više od 50 milijuna predregist­racija. Oni koji se unaprijed registrira­ju, dobit će nekoliko bonusa, kao što su maska Ghost operatera, nacrti oružja, vinil i amblem. ■ napredak.

Kraće mulitplaye­r runde mogu pomoći igraču da podigne nivo naoružanja ili poveća ukupni nivo

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia