Glas Slavonije

Dogan zabija kao od šale, Zrinski melje sve redom. U Osijeku pali i Dugopoljci

-

Dominik Dogan i Zrinski Osječko 1664 u velikoj su seriji. U prvoj utakmici 20. kola Supersport Prve nogometne lige lider je na travnjaku Gradskog vrta pobijedio Dugopolje s 3:0, Dogan je zabio dva pogotka i tako stigao do brojke od 15 golova ove sezone, a Zrinski je upisao 11. uzastopnu pobjedu.

Bilo je to lijepo popodne za domaćine u Gradskom vrtu. Dugopoljci su se ove sezone pokazali kao momčad koja zna pokvariti planove favoritu, ali u Osijeku nije bilo iznenađenj­a. Prvoplasir­ana momčad prvoligašk­og društva u svojim redovima ima prvog topnika prvenstva, a kad je Dogan raspoložen, onda Zrinski ne mora strahovati. Tako je bilo i protiv gostiju iz Dalmatinsk­e zagore. Od početka je Zrinski bio bolja momčad, krenuo je u svom stilu, žustro i agresivno tražeći vodstvo. Stvarali su domaći neke šanse, ali nije bilo mirnoće i koncentrac­ije u završnicam­a akcija. Ipak, lider je na odmor otišao s prednošću, a za to se pobrinuo, tko drugi, Dominik Dogan. U 45. minuti Unušić je ubacio s desne strane, a Dogan skrenuo loptu u mrežu za 1:0. U drugom poluvremen­u slična slika na terenu, Zrinski je napadao i to mu se isplatilo u 62. minuti, kada je Dogan postigao svoj drugi pogodak na utakmici. Pekarić je odradio sjajan posao, pronašao Dogana kojem nije bilo teško povisiti na 2:0. Gosti su bili grogirani, a to je iskoristio Patrick Stanić zabivši u 69. i treći pogodak Zrinskog. Gostujućeg vratara pokušao je svladati Horvat, lopta se odbila od vratnicu i došla do Stanića, koji je dočekao na volej za 3:0.

Zrinski je upisao 11. uzastopnu pobjedu, i to na pogon dvojca iz Ivankova. Naime, i Dogan i Stanić dolaze iz tog mjesta. I. Liović ■

TABLICA

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia