Glas Slavonije

Krstanović nakon utakmice rigao vatru i nije birao riječi

Bjelobrđan­i bili nadomak druge pobjede, ali su u pola sata prokockali 2:0

- Ivana LIOVIĆ

TABLICA

Nogometaši BSK-A u subotu su bili korak do druge ovosezonsk­e pobjede u SuperSport Prvoj ligi, ali na kraju su uzeli samo bod. Bjelobrđan­i su u ovom prvenstvu pobijedili samo Cibaliju, početkom listopada prošle godine, u 20. kolu opet su igrali s Vinkovčani­ma i nakon sat vremena igre činilo se da će gosti kući u Vinkovce praznih ruku. BSK je imao vodstvo od 2:0, ali cibalijaši su zaigrali smisleno tek kad su bili u minusu od dva pogotka, uspjeli su anulirati zaostatak i završilo je - 2:2.

BSK se u nastavku sezone "pretplatio" na tih 2:2. U tri ovogodišnj­a kola tri je puta igrao neodlučeno, svaki put 2:2. Protiv Orijenta i Jaruna trener Bjelobrđan­a Denis Krstanović imao je dosta toga reći svojoj momčadi, ali nakon ovog remija s Cibalijom bio je baš ljutit. I nije to skrivao, pa je nakon susreta ispalio:

- Stariji igrači odigrali su utakmicu kao pi e! To sam im rekao u svlačionic­i, nemam što skrivati - kiptio je Krstanović, čija je momčad nakon sat vremena igre imala velikh 2:0 u džepu, još nekoliko dobrih prilika, potpuno je zasjenila Cibaliju na terenu i malo tko je mogao vjerovati u veliki preokret gostiju, a on se dogodio u posljednji­h pola sata susreta.

Krstanović nije birao riječi, poslije se malo smirio, priznao da je vruć svašta rekao, i ono što nije trebao, ali ta njegova reakcija je samo dokaz prevelike želje da klub napokon krene pobjedničk­im putem. BSK se grčevito bori za opstanak, ponovno je pao na posljednje mjesto, ono za što se može uhvatiti je da igra mnogo bolje nego jesenas, napokon i zabija, još samo da se probije ta barijera i da Bjelobrđan­i nekoga i dobiju. U slavonskom obračunu bili su blizu nakon što su poveli autogolom Crnčeca, a onda je za 2:0 Pejić opalio iz mrtvoga kuta i svladao inače dobrog Kovačevića. Cibalia je sat vremena izgledala očajno, a onda krenula. Točnije, igra

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia