Glas Slavonije

“Šestica” na startu proljeća

-

Aktualne hrvatske prvakinje, nogometaši­ce Osijeka, odigrale su zaostali susret Supersport lige, ugostile su u nedjelju u Gradskom vrtu Agram i pobijedile s uvjerljivi­h 6:1. Bio je to susret drugog kola, a još moraju odigrati i utakmicu 1. kola protiv zadarskog Donata. Sastav Osijeka s klupe je vodio Miro Samardžić jer u tjednu kada se očekivao susret s Agramom došlo je do iznenadne promjene. Vodstvo kluba odlučilo je smijeniti trenera Sašu Kormana, pa je tako Samardžić već treći čovjek koji sjedi na osječkoj klupi ove sezone nakon Gorana Ljubojević­a i Kormana. Agramerke su u Osijek stigle bez nekih pretjerani­h ambicija. U zapisniku ih je bilo točno 11, onoliko koliko ih je bilo potrebno za početni sastav. U domaćoj ekipi od početka susreta zaigrala je Ivana Kirilenko, hrvatska reprezenta­tivka koja je ove zime pristigla u Osijek. Prigodu u drugom poluvremen­u dobila je i Maya Lucia Merhba, inače reprezenta­tivka Malte, koja je zabila i pogodak. K.L.N

OSIJEK AGRAM

Gradski vrt. Sudac: Antonio Sabljić (Otok). Stijelkinj­e:

1:0 Lojna (31.), 2:0 Joščak (40.),

3:0 Bulut (47.), 3:1 Bučić (52.), 5:1 Maya Lucia (61.), 5:1 Lubina (70.), 6:1 Lojna (76. - 11 m). Žuti kartoni: Kalašić, Pazarac Agram. Crvenih kartona nije bilo.

Anastasiad­is, Živković, Bulut (od 82. Žuljević), Nevrkla, Joščak, Balić (od 46 Damjanović), Lojna (od 78. Maričić), Medić (od 46. Maya Lucia), Kirilenko, Pernar (od 64. Andrlić), Lubina.

Sabo, Pazarac, Čorak, Resanović, Vračević, Bičanić, Kalašić, Bučić, Barunović, Lucić, Vanjak.

6 (2) 1 (0)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia