Glas Slavonije

Lider nastavio uspješan niz i sa skraćenom rotacijom

-

Na kraju je ispalo uvjerljivo, ali prvoligašk­i lider dugo je lomio otpor autsajdera iz Splita. Ipak, osječki su košarkaši u završnici susreta 21. kola protiv Podstrane imali sve pod kontrolom, a gosti su valjda i uoči susreta bili svjesni da će se iz Gradskog vrta kući vratiti praznih ruku.

Očekivano, Brokeri su djelovali malo ispražnjen­i nakon što su tjedan dana ranije slavili u derbiju kod glavnog konkurenta u borbi za "jedinicu", a svlačionic­u nisu zaobišle ni ozljede, tako da se rotacija neočekivan­o smanjila. Izvan zapisnika tako su uz Kristijana Vladovića ostali kapetan Veljko Budimir i Lukas Šuvak, a početkom druge četvrtine zbog ozljede je izašao i Fabian Šiško, koji se ubrzo u civilu priključio ranije navedenom tercetu na tribinama. Gosti su stoga osjetili da bi mogli pružiti bolji otpor od objektivni­h prognoza i 30 minuta su se baš dobro držali.

- Nismo preko tjedna mogli odraditi ni kvalitetan trening, imali smo tri igrača izvan stroja. Izgleda da smo i nakon pobjede protiv Kvarnera 2010 ušli i u neku opuštajuću fazu, iz koje smo ipak izišli na vrijeme. Upozorio sam proigra i uigra Luka Kotrulja. Double-double imao je Mladen Primorac (13 poena, 11 skokova, ali i pet asistencij­a), dobar učinak s klupe donio je Vuk Dmitrović (12), a svoj posao odradili su Robert Kujundžić i Jamar Makai Ashton. Amerikanac i dalje ima problema s prstom, koji ga je mučio i protiv Podstrane, ali još jednom je stisnuo zube i odradio na parketu više od 33 minute. Možda malo previše, ali s obzirom na to koliko je izostanaka, neki su morali raditi prekovreme­no. N. Benčina ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia