Glas Slavonije

Najplaćeni­ji glumac u 2023. Adam Sandler

-

Prošlu godinu obilježio je fenomen Barbenheim­er. Filmovi "Barbie" i "Oppenheime­r" su na kinoblagaj­nama zajedno zaradili gotovo 2,5 milijardi dolara, a "Oppenheime­r" je i favorit za osvajanje najviše Oscara ovog vikenda. Međutim, ni jedna od zvijezda ova dva filma nije zauzela prvo mjesto na Forbesovoj listi najplaćeni­jih glumaca u 2023. godini.

Najplaćeni­jim glumcem u Hollywoodu 2023. proglašen je Adam Sandler, koji je uprihodio vrtoglavih 73 milijuna dolara. Otkako je glumac 2014. godine potpisao ugovor za četiri filma vrijedan 250 milijuna dolara s Netflixom, uprihodio je znatne iznose u svoj kućni budžet. Spomenimo da je na Netflixu lani objavljen drugi nastavak njegova filma "Murder Mystery", koji je prikupio više od 173 milijuna sati gledanja, a trenutno ga gledamo u novoj znanstveno­fantastičn­oj drami "Spaceman".

Margot Robbie zauzima drugo mjesto na listi kao najmlađa glumica i samo jedna od dvije glumice na listi. Druga žena na popisu je Jennifer Aniston, za čiju su zaradu uvelike zaslužni "Prijatelji", iako je njihovo emitiranje završilo prije 20 godina. Evo cijele Forbesove liste najbolje plaćenih glumaca 2023.: Adam Sandler sa 73 milijuna dolara, Margot Robbie s 59 milijuna dolara, Tom Cruise s 45 milijuna dolara, Ryan Gosling s 43 milijuna dolara, Matt Damon s 43 milijuna dolara, Jennifer Aniston s 42 milijuna dolara, Leonardo Dicaprio s 41 milijun dolara, Jason Statham s 41 milijun dolara, Ben Affleck s 38 milijuna dolara i Denzel Washington s 24 milijuna dolara. T.K. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia