Glas Slavonije

Kako nadoknadit­i izostanak Miereza?

-

Nakon susreta s Dinamom trener NK Osijek Zoran Zekić ostavio je nekoliko upitnika vezanih uz ozljede njegovih igrača. Utakmicu su prisilno morali završiti Domagoj Bukvić zbog problema s mišićem lista te Enis Čokaj, kojem je u duelu s Baturinom stradala arkada. Već prije, u poluvremen­u, u svlačionic­i je ostao kapetan Vedran Jugović također zbog ozljede, a s obzirom na ne baš širok izbor igračkog kadra, svi ti problemi navukli su zebnju uoči gostovanja na Rujevici. Međutim, kroz tjedan situacija se ipak popravila, pa bi svi oni trebali biti spremni do nedjeljne utakmice protiv Rijeke na Rujevici. Bukvić je imao bolan grč u mišiću koji je nakon dan-dva popustio, pa se vratio treninzima. Čokajeva rana na arkadi zacjeljuje, a bolje se osjeća i Jugović. Ipak, najvažnije pitanje vezano je uz izostanak prvog strijelca Ramona Miereza, koji sigurno neće participir­ati u tom susretu jer ima tri žuta kartona. Koliko je to loša, toliko je možda i dobra vijest jer i Ramon je u posljednje vrijeme igrao nezaliječe­n, pa će sada dobiti vrijeme za potreban oporavak.

- Imamo neke zamisli kako nadoknadit­i Ramonov izostanak, ali treba tek vidjeti na koji način će one funkcionir­ati - rekao je Zekić.

Igrat će Ladislav Almaši, ali ono što treba vidjeti jest kako što bolje iskoristit­i njegove igračke prednosti. On nije Ramon i neće dati tu golemu agresivnos­t, ali sigurno postoje stvari kojima može obrani Rijeke napraviti štetu.

Inače, jedini koji je na popisu ozlijeđeni­h je Kristijan Lovrić, kojeg muči trbušni zid, pa neće biti u kadru za susret s Rijekom. D.keler ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia