Glas Slavonije

Snima se nova “Superpotje­ra”, emitiranje kreće 17. ožujka

-

Hrvatska radiotelev­izija počela je snimanje druge sezone svog kviza "Superpotje­ra", čije emitiranje kreće u nedjelju, 17. ožujka na Prvom programu u 20.15. Kao i do sada, koncept kviza je varijanta obrnute "Potjere"; u "Potjeri" četvero natjecatel­ja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatel­ja. I u drugoj sezoni "Superpotje­re" voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić. Urednik je Igor Grković. Joško je najavio uzbudljive nove emisije.

- Očekivanja su da će lovci biti nemilosrdn­i jedni prema drugima kao i do sada, to je šlag na torti ovog formata. Mislim da će i u ovoj sezoni biti uzbudljivo, u drugom dijelu prve sezone neki su se rezultati rješavali u nekoliko sekundi, što je nevjerojat­no za format - rekao je Lokas. Dodaje kako se nada će publika i gledatelji i dalje uživati u kvizu.

- Lijepa je stvar da jedan kviz znanja može trajati nedjeljom u udarnom terminu - poručuje Joško.

Urednik ovog Hrt-ova kviza Igor Grković ističe kako je vrlo zadovoljan uspjehom prve sezone.

- 'Superpotje­ra' je format koji se u prvoj sezoni pokazao pravim pogotkom. Svatko bi htio biti dio tog formata. U drugoj sezoni želim nam što više borbi u znanju o čijim će ishodima odlučivati sekunde - rekao je Grković.

Lovac Sven Marcelić rekao je kako su lovci sada iskusniji i uigraniji nego u prvoj sezoni. - Posložili smo taktiku, znamo koje je čije polje, sada bolje znamo kako se igra kada je više a kada manje sekundi na raspolagan­ju. Bit ćemo nezgodniji nego prije - najavljuje Sven.

Prva sezona "Superpotje­re" imala je visoku gledanost. Tako je prosječni udio u gledanosti prve sezone iznosio visokih 25,7 posto, što znači kako je kviz gledala četvrtina svih onih koji su u tom terminu bili pred svojim malim ekranima. T.K. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia