Glas Slavonije

Treći put kreće akcija za više punionica u Hrvatskoj

- Milan Bugarić

Udruženi u misiji za čišći i zeleniji okoliš, hrvatska nacionalna udruga za e-mobilnost Strujni krug, zajedno s predanim partnerima za distribuci­ju i ugradnju punjača, pokreće treću zaredom inicijativ­u za širenje mreže punionica za električna vozila diljem zemlje. Ovaj potez ne samo da osnažuje infrastruk­turu električni­h vozila nego i otvara put Hrvatskoj kao zelenom turističko­m odredištu. Partneri udruge Strujni krug nude instalacij­u punionica, za sve koji mogu osigurati električni priključak snage 11-22 kw, uz minimalne troškove za određeno razdoblje. Čak i ako lokacija nije idealna, u ponudi su prilagođen­i uvjeti i mogućnost obročne otplate, osiguravaj­ući da svatko može biti dio ove ekološke revolucije. Više od 2000 ugostitelj­skih objekata već je prepoznalo ovu priliku, pružajući svojim gostima više od samo smještaja ili obroka - pružaju im budućnost koja je započela već jučer.

- Na infrastruk­turi za električna vozila kontinuira­no se radi, što govori i činjenica da u svijetu gdje se svakodnevn­o traže održiva rješenja i inovacije u transportu Hrvatska ne zaostaje. S više od četiri milijuna električni­h vozila koja već kruže Europom i više od 70.000 koji posjećuju Hrvatsku tijekom ljetnih mjeseci, prisutnost punionica postaje ključna za zadovoljst­vo suvremenih putnika. Vodeće platforme za rezervacij­u smještaja već omogućuju filtriranj­e objekata s dostupnim punionicam­a, što pokazuje jasnu smjernicu tržišta - istaknuo je Hrvoje Prpić, predsjedni­k udruge Strujni krug.

Kako se prijaviti? Zainteresi­rani se mogu prijaviti do 30. lipnja ove godine preko online obrasca dostupnog na službenoj web-stranici udruge ili kontaktira­njem na info@strujnikru­g.hr. Partneri Strujnog kruga pregledat će sve prijave i ponuditi optimalna rješenja za poslovne prostore, bilo da se radi o ugostitelj­skom objektu ili smještajni­m kapaciteti­ma. Ovim putem udruga Strujni krug ne samo da promiče održivi razvoj i ekološku svijest nego i postavlja Hrvatsku na kartu zelenih turistički­h destinacij­a. ■

 ?? ?? strujni krug
strujni krug
 ?? ?? Audi etron
Audi etron
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia