Glas Slavonije

DUSTUPNA ČETIRI NAČINA RADA

-

Dostupna su četiri načina rada pogonskog sklopa: EV, Auto EV/HV, HV i način rada s punjenjem. U načinu rada EV sustav vozi samo na struju do propisanog dosega za taj način rada. Vozač također može odabrati način rada Auto EV/HV, pri čemu vozilo angažira motor kad je potrebna dodatna snaga, a potom se odmah vraća u način rada EV. Način rada HV, koji služi za održavanje razine napunjenos­ti baterije, automatski se odabire kad razina napunjenos­ti baterije postane niska. Ovaj način rada vozač može odabrati i ručno. Tu je i način rada s punjenjem baterije koji se može upotrijebi­ti kad vozač želi napuniti bateriju električno­g vozila tijekom vožnje energijom koju proizvodi motor. Toyota C-HR može se dodatno prilagodit­i preko opcije za odabir načina vožnje na središnjoj konzoli. zne osjetljivo­sti papučice koja omogućuje jednostavn­u kontrolu i brzo reagiranje. Plugin Hybrid 220 ima tehnologij­u upravljanj­a osjetljivu na frekvencij­u ZF (FSC), koja poboljšava razinu upravljivo­sti i udobnost pri vožnji. Hidromehan­ički sustav povećava amortizaci­ju pri niskim frekvencij­ama kako bi se osigurala veća kontrola karoserije u pogledu kotrljanja i nagiba te kako bi se zadržala bolja kontrola u zavojima.

Prostranos­t

Ugrađeni punjač od 6,6 kw omogućuje vozilu da napuni svoju bateriju od nula do 100 % za manje od dva i pol sata kad se upotreblja­vaju trofazni kabel i zidni punjač Wallbox (dostupni opcionalno). Punjenje je moguće i preko obične kućne utičnice s kabelom za punjenje Mode 2 koji se isporučuje u osnovnoj opremi. Punjenje se može pokretati i prekidati na daljinu uz pomoć aplikacije Mytoyota dok je vozilo priključen­o na punjenje. Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220, kao i svi ostali modeli više razine opreme, ima jedinstven panoramski stakleni krov koji propušta više svjetla i pruža osjećaj prostranos­ti. Vozilo je šire za 35 mm i ima nove naplatke od lake legure, od čak 20 inča na modelu Plug-in Hybrid 220, dok je prednji prevjes za 25 mm kraći, što pruža dojam dinamičnos­ti i kompaktnos­ti automobila iz svakog kuta.

Plug-in Hybrid 220 ima head-up zaslon i, kao i većina modela Toyota C-HR, potpuno novu i potpuno digitalnu ploču s instrument­ima odnosno zaslon od 12,3 inča, koji se može personaliz­irati odabirom jedne od četiri dostupne teme (Casual, Smart, Tough ili Sporty) i upotrebom triju dostupnih opcija za raspored prikaza brojčanika. Toyota C-HR Plug-in u Hrvatskoj se očekuje krajem ožujka. ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia