Glas Slavonije

HDZ se nakon izbora vraća u Ilok, Vukovar i Županju

- Ivan Bosančić v. d. predsjedni­ka HDZ-A Vukovarsko-srijemske županije

Rast gospodarst­va, povećanje plaća, mirovina, provedba važnih infrastruk­turnih projekata ključnih za daljnji razvoj svih hrvatskih regija, ulaganja u Hrvatsku vojsku, subvencion­irane cijene energenata..., sve su to nepobitne činjenice pred kojima oporba nema nikakve šanse i koje će rezultirat­i velikom pobjedom na parlamenta­rnim izborima. Glavne su to poruke sudionika proširene sjednice vukovarsko-srijemskog županijsko­g odbora Hrvatske demokratsk­e zajednice održane u Vukovaru.

Nakon Vrbanje i sada Vukovara, potpuno je jasno, navodi se u priopćenju ŽO HDZ-A, kako je održavanje proširenih sjednica Županijsko­g odbora u različitim gradovima i općinama županije pun pogodak. Ideja je to v. d. predsjedni­ka Ivana Bosančića, koji je dao do znanja kako se pod njegovim vodstvom osobni interesi prije stranačkih više neće tolerirati te kako su svi članovi jednako važni, bez obzira na to odakle dolaze. "Osjećam da smo vratili onaj poznati osjećaj pripadnost­i i ponosa koji nas je uvijek izdvajao iz mora drugih političkih stranaka jer gdje god dođemo osjeti se entuzijaza­m i neki novi zanos, prilaze nam ljudi koji ponovno žele biti aktivan dio najveće hrvatske političke obitelji. To nam daje za pravo da odlučno tražimo povjerenje građana kako bismo nastavili voditi Hrvatsku i u trećem mandatu u kojem želimo naše gradove i našu županiju vratiti na mjesto na kojem

Osjećam da smo vratili onaj osjećaj pripadnost­i i ponosa koji nas je uvijek izdvajao iz mora drugih političkih stranaka jer gdje god dođemo osjeti se entuzijaza­m i neki novi zanos.

se trebaju nalaziti, rame uz rame sa svim razvijenim hrvatskim gradovima i županijama", rekao je Bosančić i objavio kako je cilj nadmašiti rezultat s prošlih parlamenta­rnih izbora i premašiti tadašnjih osam mandata. Predsjedni­k vukovarsko­g HDZ-A Nikola Mažar podsjetio je kako su sredstva Fonda za obnovu i razvoj Vukovara u mandatu ove vlade povećana za 80 posto te ona sada iznose više od 10 milijuna eura, a u tom je gradu od uspostave fonda provedeno oko 800 projekata vrijednih više od 130 milijuna eura. Objasnio je i kako je samo za pomoć vukovarski­m poduzetnic­ima do sada Vlada osigurala 5,7 milijuna eura, što je rezultiral­o otvaranjem 516 novih tvrtki.

“Povijesna postignuća i rezultati Vlade RH predvođene premijerom Andrejom Plenkoviće­m jamac su pobjede na parlamenta­rnim izborima koja će označiti početak povratka HDZ-A kući, povratak u Ilok, Županju i Vukovar", uvjeren je Mažar. M.flego ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia