Glas Slavonije

Show “Zvijezde pjevaju” počet će 30. ožujka, i to s novom - etnokatego­rijom

- Tanja KVORKA Mihovil Španja i Goran Bošković

Popularni zabavni show “Zvijezde pjevaju” i ovog je proljeća na programu Hrvatske radiotelev­izije. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od 30. ožujka na Prvome programu Hrvatska radiotelev­izije (HRT-HTV1). Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda, ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizoda, kada će nas napustiti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista. Društvene mreže showa već su itekako aktivne, stoga, ako već niste, brzo ih zapratite na Instagramu, Facebooku i Tiktoku.

Atraktivni, nasmijani i pjevački odlični parovi trinaeste sezone su: bivša Miss Hrvatske, poduzetnic­a i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić; koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl; voditeljic­a Jelena Pajić i Vjeko Ključarić; paraolimpi­jac i najtrofejn­iji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković; glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo; plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać; glumica Dea Presečki i Dino Petrić te radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras. Premijerno nam se kao mentori predstavlj­aju Dino i Neda, ali oboje već imaju mentorskih iskustava, tako da ne sumnjamo da će biti izvrsni poput iskusnijih kolega. Urednica Uršula Tolj jednako je uzbuđena i u svojoj šestoj sezoni, ne krijući zadovoljst­vo što će i ovaj put “dirigi

Goran Bošković bit će ove godine mentor paraolimpi­jcu i najtrofejn­ijem hrvatskom sportašu Mihovilu Španji

rati” ekipom.

- U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr - etno, za koji smo uvjereni da će donijeti svježinu, širinu i iznenađenj­a. U finalnoj emisiji ostavljamo lanjsku novinu koja se svima jako svidjela - parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život - istaknula je Uršula Tolj.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivač­ki trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. I ove sezone HRT obećava puno dobrih pjesama, kvalitetni­h izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1. Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj.

Trinaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo, a moći ćete je pratiti i na Hrt-ovu Youtube kanalu, na platformi HRTI, kao i na našim društvenim mrežama i webu hrt.hr. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia