Glas Slavonije

Vinkovci: Casting za Miss Universe Hrvatske

-

Udruženje manekena Loreena Vinkovci bilo je u hotelu Slavonija domaćin castinga za Miss Universe Hrvatske za djevojke s područja Slavonije i Baranje kojemu su nazočili Vladimir Kraljević, vlasnik licence i Marija Kraljević, direktoric­a Miss Universe Hrvatska te aktualna Miss Andrea Erjavec.

- Prijave za Miss Universe Hrvatske otvorene su cijele godine. Na našoj web-stranici djevojke mogu ispuniti prijavnicu, a kad dođe vrijeme za organizaci­ju novoga izbora, mi ih zovemo na castinge, kao i ovdje danas u Vinkovcima. Sve su dobrodošle. Puno djevojaka se javi, pa se onda poslije neke pokolebaju, ali mi pozovemo sve koje su se prijavile i ako imaju hrabrosti i želje sudjelovat­i, mogu doći, zašto ne - pojasnila je Kraljević. Aktualna Miss Andrea Erjavec djevojkama koje razmišljaj­u o prijavi na izbor Miss Universe poručila je neka budu hrabre i ne boje se predrasuda.

- Ako je to njihov plan i ako žele unaprijedi­ti se kao osobe i puno toga naučiti, neka se svakako prijave. To će im samo donijeti dobro u životu. Zato nek previše ne slušaju druge, jer svi smo mi individue i svatko ima svoj put u životu. Ako djevojka to želi, onda neka to i slijedi, a mi ćemo svi sigurno biti uz nju poručila je Erjavec. Održavanje castinga Turistička zajednica prepoznala je kao još jednu priliku za promociju grada te je za organizato­re izbora i aktualnu Miss priređen prijam u Turističko­m uredu. - Drago nam je što baš u Vinkovcima možemo ugostiti vlasnika licence, direktoric­u izbora i aktualnu misicu. Vjerujemo kako će ovo biti prilika za jednu razglednic­u koju će oni poslati iz Vinkovaca, a i kako će nam se i vratiti u grad čije su ljepote, kažu nam, prepoznali - rekla je direktoric­a TZ-A Vinkovaca, Martina Matković. M. Flego ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia