Glas Slavonije

Cibalia se mora iskupiti za Sesvete

-

Iza nogometaša Cibalije težak je tjedan, ali danas popodne bi od užasan mogao postati čak i dobar. Za to dobar trebalo bi pobijediti Dugopolje. I odigrati mnogo, mnogo bolje nego u Sesvetama, gdje su cibalijaši u prošlom kolu Supersport Prve lige doživjeli debakl. Izgubili su s visokih 4:0, a još gore od tog uvjerljivo­g poraza bila je igra gostiju. Ona je bila očajna, nepovezana, puna pogrešaka, momčad se predala bez žara i borbe, pa i nekoliko dana poslije povratka iz Sesveta trener Siniša Sesar nije mogao skriti ljutnju zbog izdanja svoje momčadi. Nikako mu nije jasno kako su igrači u nebeskopla­vim dresovima mogli odigrati onako lošu partiju koja je bila ispod svake razine. - Jednostavn­o, podbacili su svi, od prvog do posljednje­g - komentirao je trener vinkovačko­g sastava.

Prilika za popravak je današnja (petak) utakmica od 14.50, kojom se otvara 22. prvoligašk­o kolo. Na Bosutu gostuje Dugopolje, momčad iz sredine poretka koja nije idealna za vađenje, ali je pobjediva. Posebice ako Vinkovčani budu u dobrom izdanju. S obzirom na stanje na tablici (Cibalia je trenutačno deveta) i da je svaki bod u borbi za opstanak itekako važan, domaćin nema pravo na još jednu očajnu partiju. Posebice ne na onakvu kakvu je pružio u Sesvetama.

- Svaki je bod dobar i važan, nema veze protiv koga igraš - dodao je Sesar.

Cibalia još nije u ugroženoj zoni, na devetom mjestu ima devet bodova više od posljednje­g BSK-A te osam od pretposlje­dnjeg Solina. No liga je dosta izjednačen­a, svatko svakoga može dobiti, svaki je bod izuzetno važan, a na kraju krajeva, Vinkovčani se trebaju iskupiti svojim navijačima za utakmicu u Sesvetama. I. Li. ■

 ?? ?? Nogometaši­ce Osijeka sezonu nastavljaj­u s novim trenerom
Nogometaši­ce Osijeka sezonu nastavljaj­u s novim trenerom
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia