Glas Slavonije

Svi izlagači žele doći i nagodinu

-

Nakon što je ovogodišnj­i "sajam s dušom" zatvorio vrata, stigli su i rezultati ankete koju već tradiciona­lno provodi HGK - Županijska komora Virovitica. Na 27. Viroexpu predstavil­o se rekordnih 505 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a okupilo se više od 34.000 posjetitel­ja.

I ove godine dojmovi anketirani­h izlagača bili su odlični pa su tako svi sudionici (100 posto odgovora) naglasili kako su zainteresi­rani za sudjelovan­je i na sajmu Viroexpo 2025. godine. Ocjenu vrlo dobar i odličan za 27. Viroexpo dalo je 87,5 posto ispitanih, a iste ocjene dalo je 100 posto sudionika na pitanje o zadovoljst­vu posjećenoš­ću sajma. Kada je riječ o gospodarsk­om aspektu sajma, svi anketirani izlagači u potpunosti su zadovoljni prodajom proizvoda i ugovaranje­m novih poslova na štandu te su u vrijeme sajma uspjeli ostvariti poslovne razgovore s postojećim i novim poslovnim partnerima. Dodatno, njih 93,8 posto zadovoljno je svojim nastupom na sajmu, a 87,6 posto kvalitetu izvedbe štanda ocijenilo je vrlo dobrim ili odličnim. Podsjetimo, sajam godinama organizaci­jski potpisuju Virovitičk­o-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičk­o-podravske županije i Turistička zajednica VPŽ-A, a tehnički je organizato­r Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnj­eg sajma bila je Osječko-baranjska županija, a pokrovitel­jstvo su potpisali Vlada RH, Ministarst­vo poljoprivr­ede, Ministarst­vo gospodarst­va i održivog razvoja, Ministarst­vo regionalno­g razvoja i fondova EU-A te Ministarst­vo turizma i sporta. ■

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia