Glas Slavonije

Kad god igra sa Solinom, Vukovar ostane bez trenera. Otišao i Božić

-

Ima nešto ove sezone pogubno u tom Solinu za momčad HNK Vukovar 1991. Iako se koprcaju na dnu poreka Supersport Prve nogometne lige, Solinjani su ove sezone smijenili već dva trenera Vukovara. Nakon što je momčad s Dunava jesenas protiv Solina odigrala 2:2, s klupe je posve neočekivan­o maknut trener Miroslav Bojko, a umjesto njega iz Zagreba je stigao Ivan Božić. I zadržao se do ovoga tjedna. Nakon što su vukovarski nogometaši igrali neodlučeno kod Solina (1:1), i Božić je postao bivši. Rezultati nisu bili u skladu s očekivanji­ma i Božić je podnio ostavku, koju je vodstvo Kluba i prihvatilo.

- Potvrđujem­o sporazumni raskid ugovora s našim dosadašnji­m trenerom Ivanom Božićem. Mjesto trenera HNK

Vukovar 1991 preuzeo je 30. listopada prošle godine i otad je vodio Klub u 10 utakmica. Imao je učinak od šest pobjeda, dva remija i dva poraza, a od naše klupe oprostio se remijem kod Solina. Vukovar ostavlja na trećem mjestu prvenstven­e ljestvice. Ovim se putem zahvaljuje­mo treneru Božiću na uloženom trudu i radu te mu želimo puno sreće u nastavku karijere. Do imenovanja novog trenera HNK Vukovar 1991 treninge seniorske momčadi će voditi stručni stožer - stoji na službenoj Facebook stranici Vukovata 1991.

Jest da su Vukovarci sad na trećem mjestu, ali teško da mogu bolje od toga. Uoči posljednje­g kruga prvenstva za liderom Zrinskim Osječko 1664 zaostaju devet, a za drugoplasi­ranim Šibenikom sedam bodova. Moralo bi se dogoditi čudo da vodeći dvojac prokocka tu prednost i da se Vukovar 1991 umiješa u borbu za vrh. Usporedbe radi, u trenutku kada je Bojko odlazio Vukovarci su također bili treći, ali s dva boda minusa u odnosu prema prvoplasir­anom Zrinskom i drugom Šibeniku. I. Liović ■

Vukovarce će u subotu protiv Croatije Zmijavci voditi Marko Novoselac, član stručnog stožera

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia